İyi Partili Provokatör Arif Kocabıyık CHP'li belediyede bankamatik memuru çıktı

Youtube'da yayınladığı provokatif videolarla vatandaşlar arasında kin ve nefret fitnesi çıkaran İyi Partili Arif Kocabıyık'ın CHP'li belediyede hiç işe gitmeden maaş aldığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
İyi Partili provokatör bankamatik memuru çıktı

Antalya merkezli ve sosyal medyadan yayın yapan 'İlave TV' isimli youtube kanalında vatandaşlarla sokak röportajları yaparak, devlet ve hükümet aleyhine provokatif yayınlar yapan 37 yaşındaki Arif Kocabıyık'ın CHP'nin kadrolu bankamatikçisi olduğu ortaya çıktı. Kocabıyık'ın CHP'li Konyaaltı Belediyesi'nde kadrosunun olmasına rağmen hiç işe gitmeyip maaş aldığı belirlendi. Durumun sosyal medyada bazı vatandaşlar tarafından gündeme getirilmesinin ardından 2 gün önce Kocabıyık'ın istifa ettiği öğrenildi.

Açtığı youtube kanalı ile Antalya'da Kazım Özal Caddesi'nde vatandaşlara sorular yönelten ve ardından şehir şehir gezmeye başlayan Arif Kocabıyık, geçen sene bir yayınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınmış, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Kocabıyık hakkında 'Devlet büyüklerine hakaret' suçlamasıyla dava açıldı.

Şimdiye kadar birçok şehre giderek buralarda video çeken Kocabıyık'ın yaklaşık 7 aydır CHP'li Konyaaltı Belediyesi'nin Basın ve Halkla İlişkiler biriminde çalışıyor görünerek maaş aldığı belirlendi. Durumun sosyal medyada bazı vatandaşlar tarafından gündeme getirilmesinin ardından sözde televizyoncu Kocabıyık'ın 2 gün önce istifa emesi dikkat çekti. Aynı zamanda İYİ Parti üyesi olan Kocabıyık'ın, İyi Parti Genel İdare Kurulu'na adaylık başvurusu yaptığı öğrenildi.

"ATM İŞÇİLERİNE SAHİP ÇIKIYORLAR"

Yaşananlara tepki gösteren AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar, Konyaaltı Belediyesi'nin borçlanma taleplerini hatırlatarak, "Para yok deniyor ve böyle ATM işçilerine sahip çıkılıyor. Belediye bünyesinde bu tarz toplumu kışkırtıcı söylemlerle faaliyette bulunan kişiler barındırılmamalıdır. Bu tarz söylemler üreten insanlar hem siyasete hem kurumlara zarar vermektedir. Bu tarz çirkefçe çalışmalara müsaade edilmemelidir" dedi.

 

Kaynak: Sabah Gazetesi

Yorumlar

sizde bankamatikçi yokmu sizdekiler işe yaramıyor mu bir ülkeye her zaman muhalefet lazım muhalefet yapılmadığı için ülke bu halde adam görevini yapıyor akp ve mhp yani iktidardakilerde malzeme vermesin bunlara.demekki malzeme veriyorsunuz adam da kullanıyor.biz ne chpliyiz nede iyi partili hakikat namına hakkı chp lide iyi partilide söylerse ona kulak veririz.tabi bazen abartıyorlar sonuçta karşı siyasi taraf olacak o kadar ama suç karşı tarafta değil bu tarafta bu taraf kendine çeki düzen versin.