İyi Partili isim tekbirden rahatsız oldu

İzmir'de Ayda bebeğin kurtarılması esnasında arama kurtarma ekiplerinin sevinç gösterisi olarak getirdikleri tekbirler İyi Partili ismi rahatsız etti.

Google Haberlere Abone ol
İyi Partili isim tekbirden rahatsız oldu

İYİ Parti Stratejik İletişim Merkezi’nde çalışan Muhammet Güllük, Ayda bebeğin enkazdan 91 saat sonra kurtarıldığı anlarda getirilen tekbirlere, “Ayda Bebeğin başında savaşa gidermiş gibi tekbir getiren bu tipler kim? Bu neyin kafası? İlla dini tabir kullanacaksan ‘Bismillah’ diyeceksin” ifadeleriyle tepki gösterdi.

İzmir'de yaşanan depremin ardından 91. saatte bir mucize gerçekleşti. Enkaz altından 3 yaşındaki Ayda Gezgin canlı olarak çıkarıldı.

Minik Ayda’nın kurtarıldığı anlarda olay yerindekilerin tekbir getirdiği duyuldu.

Bu durum İYİ Parti Stratejik İletişim Merkezi’nde görevli Muhammet Güllük’ü rahatsız etti.

İzmir depreminin 91'inci saatinde büyük bir mucize yaşandı. Ekipler 3 yaşındaki Ayda Gezgin'i enkaz altından sağ olarak çıkarttılar.

İşte o ana ait görüntüler.

Güllük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çıkarılan Ayda Bebeğin başında savaşa gidermiş gibi tekbir getiren bu tipler kim? Bu neyin kafası? İlla dini tabir kullanacaksan ‘Allahüekber’ değil ‘Bismillah’ diyeceksin” dedi. Vatandaşlar, Güllük’ün sözlerine “Üç gün sonra enkazdan canlı çıkartılan bebeği bırakmış, tekbirle uğraşıyor” diyerek tepki gösterdi.

 

Yorumlar

Misafir43 Isminin yüz karasi .Gavurdan gavur.
Şamil Onlar fedakar gönüllüler , sen kimsin it ?