İyi Partili Belediye başkanının karıştığı ileri sürülen yasak ilişki ağında yeni gelişme

Elmalı İyi Partili Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün makam şoförünün eşiyle yaşadığı ileri sürülen yasak ilişki iddialarında yeni gelişme yaşandı. Taraflar Hürriyet'ten Salim Uzun'a konuştu. İşte tarafların iddiaları ve savunmaları:

İyi Partili Belediye başkanının karıştığı ileri sürülen yasak ilişki ağında yeni gelişme - Sayfa 1

Halil Öztürk, Sümeyra Tilki ve Ahmet Tilki Hürriyet'e konuştu! Yasak aşk mı, kumpas mı? Biz de gerçeğin peşine düşerek günlerdir konuşulan, tartışılan, fotoğraf ve videolarına binlerce yorum yapılan bu olayın tüm taraflarıyla Elmalı’da bir araya Salim Uzun, merak edilen her şeyi sordu.

İyi Partili Belediye başkanının karıştığı ileri sürülen yasak ilişki ağında yeni gelişme - Sayfa 2

ELMALI BELEDİYE BAŞKANI HALİL ÖZTÜRK: İKİ KİŞİ AYRI ZAMANDA AYNI SOKAKTA NE VAR!

“Ben kesinlikle bu tür WhatsApp yazışması yapmadım. Bunu savcılığa yaptığım şikâyet dilekçesinde de ayrıntılı biçimde anlattım. Ben Sümeyra Hanım’ı sadece nikâhta gördüm."

"Ne telefonunu bilirim ne de adresini. Eşi Ahmet makam şoförlüğümü yapıyordu. Odama ve makam aracıma ses kayıt cihazı koyduğunu fark edince işine son verdim."

İyi Partili Belediye başkanının karıştığı ileri sürülen yasak ilişki ağında yeni gelişme - Sayfa 3

YAZIŞMALAR HAYALİ

"Sümeyra Hanım uzun yıllar İstanbul’da yaşamış. Sonra anne ve babasının yanına dönmüş. Ahmet’le nasıl tanıştıklarını bile bilmiyorum. Biz başarılı belediye yönettikçe bir takım kumpasların yapılabileceğini bekliyordum ama bu kadarını da ummuyordum."

İyi Partili Belediye başkanının karıştığı ileri sürülen yasak ilişki ağında yeni gelişme - Sayfa 4

"Yazışmalar bitti, güvenlik kamerası görüntüsü çıkardılar. Görüntüde ne var iki ayrı kişi, ayrı zamanlarda sokaktan geçiyor."