İyi Parti'de kim istifa etti: Murat Çuhadar kimdir, nerelidir? Murat Çuhadar İyi Parti'den neden istifa etti?

Murat Çuhadark, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanlığından istifa ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verme kararı aldı. Peki, Murat Çuhadar kimdir, nerelidir? Murat Çuhadar İyi Parti'den neden istifa etti?

Google Haberlere Abone ol
İyi Parti'de istifa şoku: Erdoğan'a destek kararı

İyi Parti'de kim istifa etti? Murat Çuhadar kimdir, nerelidir? Murat Çuhadar İyi Parti'den neden istifa etti soruları siyaset dünyasına bomba gibi düşen istifa haberi sonrası merakla sorulmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en son "Altılı Masa"dan ayrılması gerektiği yönünde açıklamalarda bulunduğu İyi Parti'den henüz bu yönde bir adım gelmezken parti genel başkanı danışmanlarından Murat Çuhadar istifa kararı aldı. Peki, Murat Çuhadar kimdir, nerelidir? Murat Çuhadar İyi Parti'den neden istifa etti?

MURAT ÇUHADAR KİMDİR?

Murat Çuhadar Genel Başkan Meral Akşener'in başdanışmanlığından ayrıldı. Çuhadar, Türkiye'nin Yüzyılı Platformu'nu kurarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a destek kararı aldı.

İYİ Parti'de son günlerde yaşanan istifa zincirine bir halka daha eklendi. Bu kez Meral Akşener'in başdanışmanı sosyoterapist-yazar Murat Çuhadar istifa etti.

Çuhadar gelişmeyi yazılı açıklama ile duyurdu. İstifasına gerekçe olarak parti ile politik fikir ayrılıklarını gösterdi.

Murat Çuhadar kimdir, nerelidir? Murat Çuhadar İyi Parti'den neden istifa etti?
Murat Çuhadar'ın danışman olarak atandığı yazı

 

Sosyal çalışmacı Murat Çuhadar Türkiye'nin Yüzyılı Platformu'nu kurarak başkan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a destek kararı aldı.

Yurt genelinde on binlerce üyesi olan 'Yaşama Dokunanlar Platformu'nun da başkanlığını sürdüren Çuhadar, 2023 seçimlerinde Türkiye'nin Yüzyılı Platformu ile şehir şehir dolaşacak. AK Parti ve Başkan Erdoğan'a destek çalışmalarını başlatacak.

Güneydoğu konusunda uzman olan Murat Çuhadar'ın başkanlığını üstlendiği platformda izleyeceği yol haritasını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Murat Çuhadar 1972 yılında Mardin'de doğdu. Lise sonrası eğitim hayatı Sosyoterapi alanında İsviçre'de, kamu yönetimi alanında ise Anadolu Üniversitesinde devam etti.

Uzun yıllar yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı, muhabirlik ve Televizyon programcılığı yaptı.

51 Üniversitede proje yönetmenliği ve eğitmenliği yapan Çuhadar geçtiğimiz yıl D Medya tarafından Yılın Yaşam Koçu seçildi.

Türkiye ve yurt dışında sosyal siyaset uzmanlığı yönüyle bilinen Murat Çuhadar yurt içi ve yurt dışında konferanslarıyla da tanınmaktadır.


 

Yorumlar