Ivanka Trump'ın liderlerle sohbete girme çabası alay konusu oldu

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın G-20 liderler zirvesi sırasında sohbet eden dünya liderleri ile iletişim kurmaya çalışması ve bu konuda başarısız olması sosyal medya üzerinde alay konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ivanka Trump'ın liderlerle sohbete girme çabası alay konusu oldu

Japonya'nın Osaka kentinde düzenlenen 2019 G-20 liderler zirvesinde katılan ABD Başkanı Donald Trump'ın heyetinde bulunan kızı Ivanka Trump'ın dünya liderleri ile iletişim kurmaya çalışması ancak çoğunlukla başarısız olması internet aleminde alay konusu oldu. 

Zirve kapsamında düzenlenen "Kadınların Güçlendirilmesi" konferasına konuşmacı olarak katılan Ivanka Trump, burada babası Donald Trump'ın kadın hakları ile ilgili yaptığı önemli çalışmalara dikkat çekti.

Öte yandan zirveye ait bazı görüntüler sosyal medyada paylaşılırken görüntülerde Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İngiltere Başbakanı Theresa May ve Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Christine Lagarde'nin konuştuğu bir sırada Ivanka Trump'ın sohbete dahil olmak için harcadığı yoğun çaba dikkatlerden kaçmadı. Turmp'ın liderler tarafından dikkate alınmadığı görüntüler sosyal medyada alay konusu oldu. 

Görüntleri izleyen sosyal medya kullanıcıları, "Şükran Günü'nde yetişkin masasına oturmaya çalışan küçük bir çocuk gibi duruyor", "Lagarde'ın yüzüne bakın… Neden buradasın ve ne konuşuyorsun der gibi", "Onun bu konuşmada yeri yok" gibi yorumlar yaptı.

Yorumlar