İÜ Tercih ve Tanıtım Günleri

İSTANBUL (AA) - İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tercih ve Tanıtım Günleri, 20-22 Temmuz tarihleri arasında üniversitenin Beyazıt'taki Merkez Yerleşkesi'nde, 25...

Google Haberlere Abone ol
İÜ Tercih ve Tanıtım Günleri

İSTANBUL (AA) - İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tercih ve Tanıtım Günleri, 20-22 Temmuz tarihleri arasında üniversitenin Beyazıt'taki Merkez Yerleşkesi'nde, 25 Temmuz-2 Ağustos 2016 tarihleri arasında da ilgili fakültelerin kendi yerleşkelerinde gerçekleştirilecek.

İÜ'den yapılan açıklamaya göre bu yıl üniversiteye yerleşecek olan öğrencilere yönelik tercih ve tanıtım günleri 20-22 Temmuz tarihleri arasında üniversitenin Beyazıt'taki Merkez Yerleşkesi'nde, 25 Temmuz-2 Ağustos 2016 tarihleri arasında da ilgili fakültelerin kendi yerleşkelerinde düzenlenecek.

Merkez Yerleşke'de görevli ilgili fakülte ve yüksekokul öğretim üyelerinden İstanbul Üniversitesi hakkında detaylı bilgi alabilecek olan öğrenciler, üniversitenin tarihi, yerleşkeleri, burs, beslenme, barınma, spor, sağlık ve sosyal olanakları, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları gibi pek çok konuda bilgilendirilecekler.

Öğretim üyeleri ile yüz yüze görüşme imkanı da bulabilecek olan öğrencilere çeşitli hediyeler de takdim edilecek.

100'ü aşkın akademik ve idari personelin görev yapacağı tercih ve tanıtım günleri hakkında isteyenler http://iutercih.istanbul.edu.tr/ linki detaylı bilgilere ulaşabilecek.

Yorumlar