İtfaiye personeline yüksekte çalışma eğitimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığının ortak yürüttüğü eğitim projesi kapsamında Demirci, Köprübaşı, Gördes ve Kula ilçelerinde görev yapan itfaiye personeline yüksekte...

Google Haberlere Abone ol
İtfaiye personeline yüksekte çalışma eğitimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığının ortak yürüttüğü eğitim projesi kapsamında Demirci, Köprübaşı, Gördes ve Kula ilçelerinde görev yapan itfaiye personeline yüksekte çalışma eğitimi verildi. Eğitimlerin il genelinde verilmeye devam edeceği bildirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığının ortak yürüttüğü eğitim projesi kapsamında Demirci, Köprübaşı, Gördes ve Kula ilçelerinde görev yapan itfaiye personeline yüksekte çalışma eğitimi verildi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı Yangın Önleme ve Eğitim Şube Eğitmenlerinden Mehmet Ateş ve Serdar Kurt tarafından verilen eğitimlerin il genelinde de devam edeceği bildirilirken eğitimlerde personelin yüksekte çalışırken nelere dikkat etmeleri uygulamalı olarak gösterildi.

Yorumlar