İstasyon filmi yaş sınırı kaç? İstasyon filmi konusu, oyuncu kadrosu

İstasyon filmi yaş sınırı kaç? İstasyon filmi konusu oyuncu, kadrosunda kimler yer alıyor? sorularının yanıtı İstasyon filmini hafta sonu izlemek isteyenler tarafından sıkça araştırılmaya devam ediyor. Peki, İstasyon filminde yaş sınırı var mı?

Google Haberlere Abone ol
İstasyon filmi yaş sınırı kaç?

İstasyon filmi bu hafta vizyona giren filmlerden biridir. İstasyon filmi yaş sınırı kaç? İstasyon filmi konusu oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? gibi soruların yanıtı 18 Ocak'ta vizyona giren İstasyon filmini hafta sonu ailesiyle izlemek isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki, İstasyon filminde yaş sınırı var mı?

KONUSU

Kızını öldürenlerden intikam almaya çalışan bir kadının hikayesini anlatan İstasyon filminin yönetmen koltuğunda Kadir Genç ve Volkan Adıyaman oturuyor.

OYUNCU KADROSU

Gerilim türündeki filmin oyuncu kadrosunda Güneş Cyrina Özek, Burak Ergün, Volkan Uygun, Çetin Özdemir, Alper Yıldırım, Banu Yılmaz Ocak ve Can Özoğul'un gibi isimler yer alıyor.

YAŞ SINIRI

İstasyon filmi 16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

BİLET FİYATLARI

Bilet fiyatları şehir ve sinema salonuna göre değişiklik göstermektedir.

Yorumlar