İstanbul'un iki ilçesinde kar yağışı

İstanbul'un iki ilçesinde kar yağışı başladı. Meteorolojiden yapılan tahminlerde İstanbul'da Perşembe günü kar yağışı beklendiği belirtilmişti.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'un iki ilçesinde kar yağışı

İstanbul'da Perşembe günü yağması beklenen kar yağışı bugün iki ilçede kendini gösterdi. Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkili olması nedeniyle Çatalca ve Silivri ilçelerine kar yağdı. Öte yandan Meteorolojinin son tahminlerine göre bugün ve yarın etkili olacak yağışlı havanın yerini perşembe günü karla karışık yağmura bırakması bekleniyor.

Sabah saatlerinden itibaren Çatalca ve Silivri ilçelerinde kar yağışı başladı. İBB'den yapılan açıklamada, Çekmeköy ve Şile'de karla karışık yağmur, kısa süreli kar yağabileceği belirtilirken, Çatalca ve Silivri'deki kar yağışının öğlen saatlerine kadar aralıklarla orta kuvvette etkili olacağı, sonra karla karışık yağmur ve yer yer hafif şekilde devam edeceği tahmin edildiği kaydedildi.

KARLA KARIŞIK SAĞANAK UYARISI

Öte yandan İstanbul Valiliğinin resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kentin 5 günlük hava durumu paylaşıldı.

İstanbul'da hafta başında yağmurlu hava etkili olurken, havanın çarşamba günü parçalı bulutlu, perşembe ve cuma günü ise karla karışık yağmurlu olacağı tahmin ediliyor.

İstanbul'da havanın bugün en düşük 4, en yüksek 7, yarın en düşük 3, en yüksek 5 derece, 22 Ocak Çarşamba günü en düşük 0, en yüksek 7 derece, 23 Ocak Perşembe günü en düşük 2 derece, en yüksek 5 derece, 24 Ocak Cuma günü ise en düşük 1, en yüksek 5 derece olması bekleniyor.

Yorumlar