İstanbul'un bazı noktalarında sağanak var

İstanbul'da bazı bölgelerde aralık olarak sağanak etkisini sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'un bazı noktalarında sağanak var

Kentte dün başlayan yağış, bugün de devam ediyor. Kentin Anadolu ve Avrupa yakalarındaki birçok ilçesinde başlayan sağanak, zaman zaman şiddetini artırarak aralıklı etkili oluyor.

Yağmur nedeniyle yollarda küçük çaplı su birikintileri oluştu.

Yağıştan korunmak isteyen vatandaşların da otobüs duraklarına, tentelerin altına sığındığı görüldü.

Kentte yağışın da etkisiyle birçok noktada trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Topkapı'da yol trafiğe kapatıldı

Topkapı Ulubatlı Kavşağı, su baskınına karşı önlem amacıyla trafiğe kapatıldı. Bölgede çalışma yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, suyun birikmemesi için yağmur ızgaralarını temizledi.

Bayrampaşa'da dün su baskını yaşanan Maltepe köprüsünün alt geçidinde de belediye ekipleri önlem amacıyla bekliyor.İstanbul'da etkili olan sağanak, hava trafiğini olumsuz etkiledi

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi planlanan 26 uçak, İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi.

Kentte etkili olan yağış ve olumsuz hava koşulları Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçuş trafiğinde aksamalara yol açıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi planlanan uçaklardan bazıları, Arnavutköy'deki İstanbul Havalimanına yönlendiriliyor.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Pegasus Havayollarının Dalaman, İzmir, Gazipaşa, Bodrum, Telaviv, Ankara, Gaziantep, Adana, Trabzon seferlerini yapan uçakları ile AnadoluJet'in İzmir ve Ankara seferlerini gerçekleştiren uçakları, İstanbul Havalimanı'na indi.

Hava muhalefeti nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi planlanan 26 uçağın İstanbul Havalimanı'na yönlendirildiği öğrenildi.


 

Yorumlar