İstanbullu hizmet beklerken İBB Başkanı hükümetle polemik peşinde

Polemiklerle gündeme gelmeye çalışan İBB Başkanı İmamoğlu, Kanal İstanbul polemiğinden sonra şimdi de Atatürk Havalimanı polemiğini başlatmaya çalışıyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbullu hizmet beklerken İBB Başkanı hükümetle polemik peşinde

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, binbir türlü sorunu olan İstanbul'la ilgilenmek yerine hükümetin büyük projelerine laf söyleyerek polemik üretmeye çalışıyor. 

Son olarak, durduk yerde Kanal İstanbul polemiğini başlatarak günlerce konuşulan İBB Başkanı, şimdi de 3. Havalimanı'na taşınan Atatürk Havalimanı'nın neden kapatıldığı tartışmasını başlatmak istediğini söyledi.

İmamoğlu, Atatürk Havalimanı’nın kapatılması konusunun, mutlaka yeniden ele alınması gerektiği ileri sürerek, yeniden tartışılması ve altının çizilmesini istedi. 

İmamoğlu konuşmasında, "Bu tartışmanın, birilerinin canını sıkması veya üzmesi hiç umurumuzda değil. 16 milyon insan adına, bizim bu konuda tartışmak, konuşmak, herkesin fikrini alabilmek en doğal hakkımız ve bunu sonuna kadar alırız.” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, "Bu şehirde, Atatürk Havalimanı’nı tartışmak zorundayız. Ben, İBB Başkanı’yım. Ben, hiçbir İstanbulluyu böyle bir sürprizle karşılaştırmak istemiyorum. İstanbul’da herkesin bilgi almak hakkı var. 4-5 yaşındaki çocuğa bile, kızlarımıza, oğullarımıza bile hepimiz eve gittiğinde hesap veriyoruz. Dolayısıyla böyle bir dönemde böyle bir çağda tartışabilmeliyiz. Örneğin Atatürk Havalimanı kapatılmalı mı, açık mı olmalı?" dedi. 

Yorumlar