İstanbulkart'ta Belbim-İş Bankası işbirliği

İstanbulkart, İş Bankası’nın Türkiye genelindeki anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecek. İstanbulkart, alışverişlerde temassız ödeme imkanı sunuyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbulkart'ta Belbim-İş Bankası işbirliği

Ulaşımın yanı sıra farklı ödeme seçenekleriyle şehrin yaşam kartına dönüşen İstanbulkart, İş Bankası’nın Türkiye genelindeki anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecek. İstanbulkart, alışverişlerde temassız ödeme imkanı sunuyor.

Toplu ulaşımda, perakende alışverişlerde, müzelerde, online ödemelerde ve lezzet noktalarında geçerli olan İstanbulkart şimdi de İş Bankası iş birliği ile tüm Türkiye’ye yayılıyor. İş Bankası ile yapılan işbirliği çerçevesinde İstanbulkart, ön ödemeli kart özelliği ile İş Bankası’nın anlaşmalı üye işyerlerinde, Maximum Mobil ve Maximum İşyerim uygulamalarında ödeme aracı olarak kullanılabiliyor ve kullanıcılarına temassız ödeme kolaylığı sunuyor.

İstanbulluların hayatını daha kolay hale getirmeyi amaçlayan İBB iştiraki BELBİM AŞ, İstanbulkart’ı şehrin yaşam kartı vizyonuyla şekillendirmeye başladığından beri ödeme ve yükleme ağını büyütmeye devam ediyor. Milli bir banka olan İş Bankası’nın Türkiye’deki en geniş ödeme ağına da sahip olması, İstanbulkart’ın kullanım alanlarının yaygınlaşması açısından çok büyük nem taşıyor.

Üstelik İş Bankası işbirliği sadece fiziksel ödemelerle de sınırlı olmayacak. İstanbulkart kullanıcıları, “Maximum Mobil” uygulaması içinde yer alan firmaların ödemelerinde de kullanılabilecek. Maximum Mobil’de yer alan ‘Gördüm Aldım’ menüsü içerisinden gıdadan teknolojiye farklı sektörlerde gerçekleştirilecek alışverişlerde, telefonlardaki NFC teknolojisiyle temassız ödeme yapılabilecek.

Tacir, işletme ve kurumların ödeme sistemlerine yönelik ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayan, ticari hayatlarını cep telefonlarından yönetmelerini sağlayan İş Bankası’nın Maximum İşyerim uygulaması ile üye işyerleri cep telefonlarını POS cihazı gibi kullanıp İstanbulkart ile temassız ödeme de kabul edebiliyor. Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler tarafından tercih edilen Maximum İşyerim uygulaması üzerinden İstanbulkart ile ödeme alınabilmesi, kartın kullanım ağının genişletilmesi anlamında önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar