İstanbul'daki hırsızlık operasyonu

- Çeşitli ilçelerde 65 ayrı hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 16 kişi sağlık kontrolünden geçirildi

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'daki hırsızlık operasyonu

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da evden ve iş yerinden hırsızlık ile otomobil hırsızlığı yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 16 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 16 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 10 çalıntı otomobil, 2 ruhsatsız tabanca, bir miktar uyuşturucu madde, çok sayıda cep telefonu ve bilgisayar ele geçirilmişti.

Öte yandan şüphelilerin karıştığı iddia edilen hırsızlık olaylarının güvenlik kamera görüntüleri basına dağıtıldı. Görüntülerde şüphelilerin iş yerlerinin kepenklerini levye ile açarak dükkanlara girdikleri görülüyor.

İstanbul'da 65 ayrı hırsızlık olayına karıştığı ileri sürülen şüphelilerin, sıcak hava nedeniyle penceresi açık bırakılan evlerden hırsızlık yaptığı, bu evlerden aldıkları otomobil anahtarlarıyla park halindeki araçları da çaldığı iddia edildi.

Yorumlar