İstanbul'da yarın bazı yollar ve hatlar kapalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açılış törenine katılımı nedeniyle, İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte detaylar ve alternatif güzergahlar.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da yarın bazı yollar ve hatlar kapalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açılış töreni, İstanbul'da trafik akışında önemli değişikliklere neden olacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı sebebiyle trafiğe kapatılacak yolları ve sürücüler için alternatif güzergahları açıkladı.

KAPATILACAK YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Bu akşam saat 20.00'den itibaren Devlet Demiryolları otoparkı araç alımına kapanacak. Aynı zamanda, Kazlıçeşme Marmaray İSPARK alanı da yarın programın sonuna kadar araç girişine kapalı olacak. İETT Kazlıçeşme son durağı da yarın saat 06.00'dan itibaren program bitimine kadar kullanılamayacak.

Sirkeci İstasyon Caddesi, yarın saat 07.00 itibarıyla programın sonuna kadar trafiğe kapatılacak. Sürücülerin Sahil Kennedy ve Ankara caddelerini alternatif güzergah olarak kullanmaları bekleniyor.

SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ UYARILAR

Trafik akışının sorunsuz bir şekilde devam edebilmesi için sürücülerin belirtilen alternatif güzergahları kullanmaları ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerekmektedir. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, gerekli tüm önlemlerin alındığını ve trafik akışının olabildiğince düzenli bir şekilde yönetilmeye çalışıldığını belirtti.

Yorumlar