İstanbul'da yarın 12 Şubat 2020 Çarşamba okullar tatil mi? İstanbul'da yarın okullar tatil mi?

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 12 Şubat 2020 Çarşamba günü okullar tatil mi değil mi öğrenciler tarafından şimdiden merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da 11 Şubat 2020 okullar tatil mi?

İstanbul'da olumsuz hava koşulları, kar ve yağmur yağışının devam etmesi nedeniyle temel eğitim ve orta öğretim kurumlarında eğitime verilip verilmeyeceği merak ediliyor.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan herhangi bir açıklama gelip gelmediğini merak eden öğrencilerin araştırmaları devam ediyor.

Kentte oluşan olumsuz hava koşulları nedeniyle kent genelindeki resmi ve özel temel eğitim ve orta öğretim kurumlarında eğitim-öğretim gören öğrenciler yarın okulların tatil olmasını bekliyor.

Meteorolojik veriler ile bölgede görülen olumsuz hava durumu nedeniyle kent dahilindeki bütün resmi ve özel temel eğitim ve orta öğretim kurumlarında eğitim-öğretime ara verildiğine dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

İstanbul yağmurlu olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kent genelinde Perşembe gününe kadar yağmur yağışının devam edeceği görülüyor.

İstanbul'da havanın karla karışık yağmurlu olması bekleniyor. Sıcaklıklar ise en düşük 4, en yüksek 4 derece hissedilecek. Kentte 7 Şubat Cuma günü ise parçalı bulutlu hava etkili olurken, sıcaklıklar en düşük , en yüksek 4 derece civarında olacak.

Yorumlar

Oya akay Sayin vali bu saate kadar bilgi bekliyoruz hava koşulları o, du kaç rüzgarlı ve cocuklarimizi kendilerini koruyabilmeleri mümkün değil gibi geliyor.
Musa Bir cevap gelmedi yarın mı alacağız tatilmiş değilmiş diye allah alllah
onur okuları tatil edin