İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar

- "23. Dünya Enerji Kongresi" nedeniyle 6-13 Ekim arasında İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar

İSTANBUL (AA) - İstanbul Emni̇yet Müdürlüğü, 9-13 Ekim arasında gerçekleştirilecek "23. Dünya Enerji Kongresi" etkinliği nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklamaya göre, emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında, 6 Ekim Perşembe günü saat 06.00'dan, 13 Ekim Perşembe gününe kadar araç trafiğine kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle:

"Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağından Kadırgalar Adil Baba kavşağına kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak, akım Asker Ocağı Caddesi'nden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek.

Gümüş Caddesi, Harbiye Ordu Evi girişi ışıklardan Adil Baba kavşağına kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak, akım Halaskargazi Caddesi'ne verilecek.

Mim Kemal Öke Caddesi, Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba kavşak ve Abdi İpekçi Caddesi'ne kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak, akım Abdi İpekçi ve Vali Konağı Caddesi'ne yönlendirilecek.

Kadırgalar Caddesi, Bayıldım girişinden, Mim Kemal Öke Caddesi'ne kadar kapatılacak. Alternatif olarak, akım Bayıldım Caddesi ile Vodafone Arena Stadı arkasından Karaköy ve Asker Ocağı Caddesi'ne verilecek."

Yorumlar