İstanbul'da polise silahlı saldırı

İstanbul'da Çağlayan Adliyesi önünde bekleyen polise silahlı saldırı düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da polise silahlı saldırı

İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde silahlı çatışma yaşandı. Polis çevredeki vatandaşlara 'yere yatın' ve 'dışarıda kimse kalmasın herkes içeri geçsin' uyarısında bulundu. Polis ekiplerinin saldırganların peşinde olduğu öğrenildi.

CNN TÜRK muhabiri Sema Akbulut da şu bilgileri paylaştı:

Şuan Çağlayan Adliyesi içindeyim. Giriş çıkışlar kapatıldı. Her şey çok hızlı gelişti. Bir anda Basın Odası'nda herkesin geriye doğru kaçıştığını gördük. Şuan ön kapıda giriş çıkışlar kapatıldı. İki grup arasında bir tartışma çıktığı söylendi. An itibariyle Adliye içinden çıkışlar yapılıyor. Şuan ben de çıkabildim. Olayın hemen ardından ellerinin kelepçelenerek içeri giriş yapıldığını söyleyebilirim. Şuanda ambulans sesleri var. Şuan yaralının olmadığını öğrendim.

BİR SALDIRI HABERİ DE GİRESUN'DAN

Giresun'un Tirebolu ilçe adliyesinde bugün yaşanan olayda mübaşir, Cumhuriyet savcısını silahla vurarak kolundan yaraladı.

Olay bugün Tirebolu Adliyesi'nde yaşandı. Adliyede görevli mübaşir Mustafa Koca, henüz bilinmeyen bir nedenle Cumhuriyet Savcısı ile tartıştı. Çıkan tartışmada Mustafa Koca, kendisine ait silahla Cumhuriyet Savcısı Yunus Emre Ersoy'u kolundan silahla vurarak yaraladı. Yaralı savcı ambulansla önce Tirebolu Devlet Hastanesi'ne ardından da Giresun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Mustafa Koca olay sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.


ÇUKUR'DA AKSİYON ZAMANI

 

Yorumlar