İstanbul'da ikinci 1000 TL yardım dağıtımı başladı

İstanbul Valiliği, yoksul vatandaşlara dağıtılan 1000 TL yardımların ikinci bölüm dağıtımlarının başladığını açıkladı. Yardımlar, önceden belirlenen vatandaşların kapılarında elden ödenecek.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da ikinci 1000 TL yardım dağıtımı başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmesi kararlaştırılan 1000 TL destek ödemelerinin ikinci etabı başladı. 

İstanbul Valisi Yerlikaya, 'Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Programı kapsamında; 'İkinci Faz Destek Ödemeleri'ne başladık. 114.313 vatandaşımıza 1.000 TL nakit sosyal yardımı evinde teslim edeceğiz.' dedi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklama şu şekilde:

"Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Programı kapsamında; "İkinci Faz Destek Ödemeleri"ne başladık. 114.313 vatandaşımıza 1.000 TL nakit sosyal yardımı evinde teslim edeceğiz. PTT bugün 42.241 yarın da 72.072 eve gidecek. Yardım alan ailelerimiz, lütfen evinizde olunuz."

KİMLERE VERİLİYOR?

1000 TL yardımdan faydalanmak için özel bir başvuru yapmaya gerek yok. Yardımlar zaten devlette kayıtları bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılıyor. Daha önce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yardım yapılan ihtiyaç sahipleri bu destekten faydalanabiliyor.


İTALYAN BAŞKAN KUR'AN OKUTTU

 

Yorumlar

Ömer şengül Sayın valimiz bende başvurdum seyahatte kısıtlaması insan dolayı memlekete gidemedim işten çıkarıldım evinin de bir şeyim yok yardımlarınız için teşekkürlr
Nebahat Çalışkan Sayın valim benim evim Ocak ayında yandı şuan belediye ait bir yerde kalıyorum 3tane çocuğum var eşim 9aydir terketti evin bölümü belediye yardımcı oldu ama gerisi yaptıracak durumum yok yardımcı olursanız sevinirim şimdiden Allah razı olsun