İstanbul'da hırsızlık operasyonu

- Zeytinburnu'nda girdikleri tekstil atölyesindeki çelik kasada bulunan 70 bin lira ile bir otomobili çalan hırsızların, parmak izlerinin silinmesi için kasaya çamaşır suyu döktükleri anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi - Polisin operasyonuyla yakalanan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da hırsızlık operasyonu

İSTANBUL (AA) - Zeytinburnu'nda girdikleri tekstil atölyesindeki çelik kasada bulunan 70 bin lira ile bir otomobili çaldıkları iddiasıyla yakalanan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Zeytinburnu'nda bir tekstil atölyesinde bulunan kasadan 70 bin lira ve iş yeri sahibinin otomobilinin çalınması olayına yönelik çalışma başlattı.

İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, hırsızlık olayının, iş yerinden hırsızlık, kasten adam yaralama, uyuşturucu madde bulundurma, gasp suçlarından kaydı bulunan R.T, iş yeri ve evden hırsızlık, kasten yaralama suçlarından kaydı olan M.A. ile 18 yaşından küçük S..A. ve M.T. tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. Polisin operasyonunda, 4 zanlı yakalandı.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, 4 şüphelinin, 70 bin lirayı aldıktan sonra parmak izlerinin silinmesi için çelik kasaya çamaşır suyu döktükleri ve olaydan sonra kaçarken yüksek bir duvara tırmanma görüntülerinin yer aldığı bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan R.T. ve M.A. tutuklanırken, M.A. ve S.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar