İstanbul'da "Büyük Sivas Buluşması"

- Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: - "Sivas her zaman milli iradenin ve milli irade temsilcilerinin yanında oldu. Bundan sonra da olmaya devam edecektir"

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da "Büyük Sivas Buluşması"

İSTANBUL (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Sivas her zaman milli iradenin ve milli irade temsilcilerinin yanında oldu. Bundan sonra da olmaya devam edecektir." dedi.

Yılmaz, Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen Büyük Sivas Buluşması programındaki konuşmasında, etkinlik için emeği geçenlere teşekkür etti.

Sivaslıların her platformda kendilerine destek verdiğini belirten Yılmaz, "Allah yüzünüzü ak eylesin. Sivaslılar hep şunu söyler: 'Kirazın altında kiraz, narın içinde nar, Sivaslının yüreğinde boylu boyunca memleketi var.' Sivaslı kendini memleketin sahibi sayar." diye konuştu.

Yılmaz, Sivaslıların memleket sevdalısı olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"İstanbul'da Marmaray, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. havalimanında imzanız olduğu gibi Sivas'taki en büyük eserin arkasında imzanız var. Sivas Havaalanı'nda siz, bölünmüş yollarda siz, tünellerde siz, hızlı tren yatırımında siz varsınız. Bundan sonra Sivas'ın da İstanbul'un da Türkiye'nin de kaderini değiştirecek her önemli yatırımda siz olacaksınız. Teşekkür ediyoruz. Sivas her zaman milli iradenin ve milli irade temsilcilerinin yanında oldu. Bundan sonra da olmaya devam edecektir."

Daha güzel günler göreceklerini dile getiren Yılmaz, en güzel günlerin henüz görünmediğini en güzel sözlerin henüz söylenmediğini kaydetti.

Yorumlar