İstanbul'a yakın tatil ve kamp alanları, çadır kampları, piknik alanları nerede?

İstanbul'a yakın tatil ve kamp alanları, çadır kampları, piknik alanları nerede? Tatillerde veya hafta sonu stres atmak ve sevdikleriyle vakit geçirmek isteyen herkes için İstanbul'a yakın kamp yerleri listesi hazırladık. İşte en iyi kamp yerleri

İstanbul'a yakın tatil ve kamp alanları, çadır kampları, piknik alanları nerede? - Sayfa 1

Doğada Yaşam Okulu, Kilyos / İstanbul

Kilyos'ta 400 dönüm arazi üzerine kurulu, kendine ait plajı ve eğitim ormanı olan Doğada Yaşam Okulu, özellikle yaz aylarında İstanbul'daki kamp alanları arasında en çok tercih edilen kamp alanlarından birisi.

Doğada Yaşam Okulu içerisinde; kamp alanı, karavan parkı, plaj ve survivor parkuru bulunuyor.

İstanbul'a yakın tatil ve kamp alanları, çadır kampları, piknik alanları nerede? - Sayfa 2

Doğada Yaşam Okulu'nda daha kamp alanına girişte kamp alanı ve kuralları hakkında bilgilendiriliyorsunuz. Çalışanlara her daim muhatap anlamında ulaşabiliyorsunuz. Kamp ücreti kişi başı 50 TL.

Kamp alanı iki bölüme ayrılıyor. Plaja yakın sol tarafı gençler, ormanla bitişik sol tarafı ise sakinlik isteyenler ve aileler tercih ediyor.

İstanbul'a yakın tatil ve kamp alanları, çadır kampları, piknik alanları nerede? - Sayfa 3

Kamp alanında tuvalet-duş sorunu bulunmuyor. Kadın-erkek ayrı alanlarda tuvalet ve duş imkanı mevcut. Ayrıca duş için sıcak su da bulunuyor.

Mutfak malzemelerinizin temizliğini ise bulaşıkhanede yapabiliyorsunuz.

Çadır, uyku tulumu ve mat gibi kampçılık ekipmanları kiralanmakta ancak şu an pandemi sürecinden ötürü bu hizmet geçici olarak durdurulmuş durumda.

Kendi kafeteryalarından tost, yumurta, menemen, kahvaltı tabağı, köfte-sucuk, çay kahve gibi yeme içme ihtiyaçlarınızı da karşılayabiliyorsunuz.

İstanbul'a yakın tatil ve kamp alanları, çadır kampları, piknik alanları nerede? - Sayfa 4

Doğada Yaşam Okulu, şehrin içinde olup, şehrin dışındaymış gibi hissettiren bir yer. Kamp alanı ile Kumköy merkezi arası yürüyerek yaklaşık 10 dakika. Dilediğiniz vakit kamp alanı dışına kaçamak yapabilme imkanı da artı bir seçenek. Kumköy merkezde çok güzel kahvaltı, akşam yemeği mekanları da mevcut... Kamp alışverişi için marketler de gene merkezde mevcut.