İstanbul'da hastane çalışanına silahlı ve bıçaklı saldırı

- Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, tartıştığı hasta yakını tarafından önce bıçaklandı ardından silahla vuruldu

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da hastane çalışanına silahlı ve bıçaklı saldırı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, tartıştığı hasta yakınının bıçaklı ve silahlı saldırısına uğradı.

Alınan bilgiye göre, dün gece 23.00 sularında, Şişli ilçesi Kaptan Paşa Mahallesi'ndeki hastanenin acil servisinde görevli Erdi Yiğit (27) ile bir hasta yakını arasında henüz belirlenemeyen sebeple tartışma yaşandı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine hasta yakını Yiğit'i bıçakladı. Şüpheli, aldığı bıçak darbeleriyle kaçmaya çalışan Yiğit'e tabancayla ateş açtı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla ve silahla yaralanan Yiğit, aynı hastanede tedavi altına alındı. İlk müdahalenin ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Yiğit'in hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Olayda, hastane önündeki taksici Tuğran Kaleli'nin (51) de bir kurşunun vücudunu sıyırması sonucu hafif yaralandığı bildirildi.

Olaydan sonra kaçmaya çalışan şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak emniyete götürüldü.

Öte yandan, olay nedeniyle hastanenin acil polikliniğinin bir süre hizmete kapatıldığı, hastaların başka hastanelere yönlendirildiği öğrenildi.

Yorumlar