İstanbul'un ardından Antalya'da dört kişilik aile evlerinde ölü bulundu

İstanbul Fatih'te dört kardeşin evinde ölü bulunmasının ardından şimdi de Antalya'da dört kişilik aile evlerinde ölü bulundu. Ailenin siyanürle intihar etmiş olabilme ihtimali üzerinde duruluyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'un ardından Antalya'da dört kişilik aile evlerinde ölü bulundu

İstanbul Fatih'te meydana gelen, kamuoyunun vicdanını sızlatan siyanürlü intiharından bugün de Antalya'da dört kişilik aile evlerinde ölü bulundu.

Antalya'nın Uncalı mahallesinde kendilerinden haber alınmayan dört kişilik bir aile oturdukları apartmanın 8. katındaki evlerinde ölü olarak bulundu.

Polis çilingir yardımıyla girdiği evde Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek'e (38) ile çocukları Ceren Şimşek (9) ve Ali Çınar Şimşek'e (5) ait cansız bedenleri buldu. Şimşek ailesinin siyanür nedeniyle öldükleri üzerine duruluyor.

HABER ALAMAYINCA POLİSE HABER VERDİ

Edinilen bilgiye göre olay, bugün gece saatlerinde Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesinde bulunan bir Apartmanı'nda meydana geldi. Şimşek ailesinden haber alamayan bir yakınının polisi araması üzerine ortaya çıkan olayda eve çilingir yardımıyla giren polis, dört kişinin cesetleriyle karşılaştı.

NOT BIRAKMIŞ

Baba Selim Şimşek'in, yaşadığı sıkıntıları anlatan bir not bıraktığı öğrenilirken ele ele tutuşan baba ve çocuklarının cesedi evin salonunda, anneninkinin ise banyoda bulundu.

POLİS VE SAĞLIK GÖREVLİLERİ KOKUDAN ETKİLENDİ

Öte yandan eve ilk giren polis ekipleri ile müdahale etmek için eve giren sağlık ekipleri evdeki kokudan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Polis ve sağlık görevlilerinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

SİYANÜR ŞÜPHESİ

Ekiplerin siyanür zehirlenmesi ihtimali üzerinde durduğu bildirildi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, binayı tahliye etti. Polisin incelemesi devam ederken daireye girebilmek için apartmanın önünde KBRN ekipleri bekleniyor.

Yorumlar