İstanbul'da yarın ve pazar günü bazı yollar yürüyüş nedeniyle kapalı

CHP'nin Ankara'dan başlattığı yürüyüş bugünden itibaren İstanbul sınırları içinde devam ediyor. Yürüyüş nedeniyle İstanbul'da bazı yollar üç gün boyunca kapatılacak. Yoğun güvenlik önlemleri altında devam eden yürüyüş için bugünden itibaren peyderpey kapatılacak yolların listesi ve alternatif güzergahlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklandı. Yürüyüş pazar günü Maltepe'de yapılacak mitingle sona erecek.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da yarın ve pazar günü bazı yollar yürüyüş nedeniyle kapalı

Sonhaberler | Haber Merkezi 

CHP tarafından, Milletvekili Enis Berberoğlu'nun MİT TIR'ları baskını davasından dolayı tutuklanması üzerine başlattığı yürüyüş bugün İstanbul sınırları içinde devam ediyor. Ankara'dan 15 Haziran'da başlatılan yürüyüş İstanbul'da devam edecek. Yürüyüşün İstanbul'a ulaşması nedeniyle trafikte düzenlemeler yapıldı. 

İstanbul Emniyeti, CHP’nin gerçekleştirdiği yürüyüş kapsamında cuma, cumartesi ve pazar günü trafiğe kapanacak yolları açıkladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından gerçekleştirilen “Adalet Yürüyüşü” ile ilgili olarak alınan tedbirler kapsamında 7 Temmuz Cuma gününden 9 Temmuz Pazar gününe kadar trafiğe kapanacak yolları açıkladı. Alınan trafik önlemlerine ilişkin yapılan açıklamada, “7 Temmuz Cuma günü D-100 Çayırova TEM bağlantı yolundan Tuzla İçmeler Köprüye kadar kuzey yol ve kuzey yanyolun (İstanbul istikameti) tamamı ve bu yola çıkan bütün bağlantı yolları trafiğe kapatılacaktır. D-100 Pendik Tersane Köprüden D-100 Çayırova TEM bağlantı yoluna kadar olan güney yolun tamamı (Kocaeli istikamet) ve Güney yola çıkan bütün bağlantı yolları trafiğe kapatılacaktır. TEM otoyolu alternatif olarak kullanılacaktır” denildi.

BUGÜN

Cuma günü saat 08.00'dan konaklama yerine kadar;

- D-100 Çayırova TEM bağlantı yolundan Tuzla İçmeler Köprü'ye kadar Kuzey yol ve Kuzey yan yolu(İstanbul istikameti) ve bu yola çıkan tüm bağlantı yolları trafiğe kapatılacak.

- D-100 Pendik Tersane Köprü'den D-100 Çayırova TEM bağlantı yoluna kadar olan Güney yolun tamamı (Kocaeli istikameti) ve Güney yola çıkan bütün bağlantı yolları trafiğe kapatılacak.

- TEM Otoyolu alternatif olarak kullanılacak.

8 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ

Cumartesi günü saat 05.00'dan konaklama yerine kadar;

- D-100 Piyade Okulu Köprü'den D-100 Tersane Köprü'ye kadar olan Kuzey yolun ve Kuzey Şifa Mahallesi yan yolun (İstanbul istikameti) tamamı trafiğe kapatılacak.

- D-100 Tersane Köprü'den Tuzla Piyade Okulu Köprüsü'ne kadar olan Güney yolun tamamı trafiğe kapatılacak.

- Pendik Tersane Köprü'den Kartal Kumcular Sanayi Caddesi Köprüsü'ne kadar olan Kuzey ve Güney yolun tamamı ve bu yola bağlanan tüm bağlantı yolları trafiğe kapatılacak.

- TEM Otoyolu alternatif olarak kullanılacak.

9 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ

Pazar günü saat 05.00'den miting bitimine kadar;

- Pendik sahil yolu İDO önü kavşaktan Maltepe sahil Büyükyalı Köprüsü'ne kadar olan Kuzey ve Güney yollar ile bu yola çıkan bağlantı yollarının tamamı trafiğe kapatılacak.

- TEM Otoyolu, D-100 Karayolu ve minibüs yolu alternatif güzergah olarak kullanılacak.

Yorumlar