İstanbul'da ani yağışlar paniğe neden oldu

İstanbul Pendik'te ani bastıran kuvvetli yağışlar nedeniyle bir okulda öğrenciler mahsur kaldı. Kartal'da ise bir evin çatısına yıldırım isabet edince korku dolu anlar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da ani yağışlar paniğe neden oldu

İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle bazı yerlerde araçlar su altında kaldı, bir evin çatısına yıldırım düştü. Pendik'te su altında kalan aracının üzerine çıkan bir vatandaş ile bir okulda mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

İstanbul'da Anadolu Yakası'nda etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. 

Pendik, Kartal ve Maltepe'de etkili olan sağanak nedeniyle, bazı alt geçitlerde su birikintileri oluştu.

İstanbul'da ani yağışlar paniğe neden oldu

Su birikintileri nedeniyle ilerleyemeyen sürücüler, araçlarında mahsur kaldı. Pendik'te oluşan su birikintisinde mahsur kalan aracının üzerine çıkan bir vatandaş ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Sağanak nedeniyle bazı binaları da su bastı. Pendik'teki bir okulun anaokulu bölümünde mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Kartal Çarşı Mahallesi Mülayim Sokak'ta bir evin çatısına yıldırım düştü. Çatıda çıkan yangın, itfaiye tarafından söndürüldü.

Sağanak nedeniyle bazı yerlerde hasarlı trafik kazaları meydana gelirken, yol kenarlarında biriken sular nedeniyle araçların trafikte güçlükle ilerlediği görüldü. 

Yorumlar