İstanbul trafiğini felç eden kazanın sebebi ortaya çıktı

Mecidiyeköy'de seyreden bir otomobil, yoldaki martıya çarpmamak için yavaşlayınca, 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi Kazada, 1 kişi hafif yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul trafiğini felç eden kazanın sebebi ortaya çıktı
Şişli Mecidiyeköy'de seyreden bir otomobil, yoldaki martıya çarpmamak için yavaşlayınca, 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.
Alınan bilgiye göre, D-100 karayolunda Boğaziçi Köprüsü yönüne seyreden bir otomobil, Mecidiyeköy Viyadüğü'nde yoldaki martıya çarpmamak için aniden yavaşladı. Yavaşlayan otomobilin arkasından gelen 9 araç birbiriyle çarpıştı. Kazaya karışan bir taksinin şoförü Ferhat Çırpma başından hafif yaralanırken, diğer araçlarda hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle D-100 karayolu, tek yönlü trafiğe kapandı.
Yol trafiğe kapandıktan sonra bazı araçların emniyet şeridini kullanması polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine geç ulaşmasına neden oldu. Yaralanan Çırpma, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Şişli Etfal Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazaya karışan otomobillerin kaldırılmasının ardından, uzun araç kuyrukları oluşan D-100 karayolunda trafik akışı normale döndü.
 Kazaya neden olan martı görüntülerde yer aldı
Öte yandan zincirleme trafik kazası İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Trafik Kontrol Merkezi kameralarına yansıdı. Kayıtlarda, Mecidiyeköy Viyadüğü'nde seyreden bir otomobilin yolda yürüyen martıya çarpmamak için yavaşladığı, arkasından gelen araçların da çarpıştığı görülüyor. Kazaya neden olan martının, daha sonra uçarak uzaklaştığı da kayıtlarda yer alıyor.

Yorumlar