İstanbul polisini alarma geçiren ihbar

İstanbul Reina'daki saldırıyı düzenleyen terörist izini kaybettirdi. Polis, Kuruçeşme'de vatandaşlardan gelen ihbar üzerine alarma geçti

Google Haberlere Abone ol
İstanbul polisini alarma geçiren ihbar

Sonhaberler | Haber Merkezi

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde dün gece yarısında meydana gelen saldırının faili hala bulunamadı. Polis her tarafta saldırganı ararken, Kuruşçeşme'de vatandaşlardan gelen bir alarm polisi harekete geçirdi. Bölgeye sevk edilen özel harekat ekipleri, şüpheliyi arıyor. Kuruçeşme Muhtar Hüseyin Sokak'ta şüpheli bir şahıs gören vatandaşlar, gece kulübü saldırısı ile ilgili olabileceğini düşünerek polise ihbarda bulundu. Olay yerine özel harekat timleri sevk edildi. Polis, bölgede bulunan mezarlıkta ve çevrede vatandaşların şüphelendiği şahsı arıyor.

SALDIRIDAN SONRA KAYIPLARA KARIŞTI

Teröristin Noel Baba kılığında geldiği iddia edildi. Polis teröristi yakalamak için çalışma başlattı. Ancak güvenlik kamerasına yansıyan terörist, kaçmayı başardı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu saldırgan hakkında, "Emniyetin yaptığı çalışmalar, bize verdikleri bilgiler, (saldırganın) bir kişi olduğu gözüküyor. Yani birden fazla kişi değil. Bir mont, pantolon şeklinde içeriye silahla tarayarak girmiş, ondan sonra da içeride de farklı bir giysi ile beraber dışarıya çıkmaya çalışmış olduğuna yönelik bir bilgi var. Bu bilgilerin hem emniyet tarafından değerlendirilmesi devam ediyor. Saldırganın, katilin yakalanmasına yönelik çalışmalar emniyet birimlerince devam ediyor" dedi.

Yorumlar