İstanbul Havalimanı'na çamur atma yarışı

Dünyanın sayılı projeleri arasında yer alan milyar dolarlık yeni İstanbul Havalimanı'na CHP yandaşı medya ve FETÖ tarafından atılan çamurlara bir yenisi daha eklendi. Şu ana kadar, CHP yandaşı medyada yeni İstanbul Havalimanı ile ilgili onlarca yalan ve yanlış haber yapıldı. Haberlerin hepsi yalanlandığı halde her geçen gün yeni haberler yapılıyor. Gazeteci Sabahattin Önkibar, bütün çamurların bir üst seviyeye taşıyarak bu kez havalimanının güvenli olmadığını ileri sürerek yakında kapatılabileceğini ileri sürdü. Önkibar, havalimanının uluslararası bir kurum tarafından incelemeye alındığını ileri sürdü. Önkibar'ın çamuruna da bakanlıktan anında yalanlama geldi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Havalimanı'na çamur atma yarışı

İstanbul'da yapılan dünyanın sayılı projelerinden Yeni İstanbul Havalimanı'na atılan çamurlara bir yenisi daha eklendi. 

Gazeteci Sabahattin Önkibar,  Youtube'daki kişisel kanalında yayınladığı bir video ile İstanbul Havalimanı'nda yapılacak bir uluslararası inceleme ile uluslararası uçuşlara kapatılabileceğini iddia etti. Sabahattin Önkibar, Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (İCAO)'nün İstanbul Havalimanı'nı "Güvenlik" zaafiyetleri çerçevesinde incelemeye aldığını ve bu incelemeler sonucunda kusurların bulunması durumunda bu yıl açılan İstanbul Havalimanı'nın uluslararası uçuşlara kapatılabileceğini söyledi.

Sabahattin Önkibar'ın iddiası CHP yandaşı ve FETÖ medyasında yer alan haberleri aratmadı. Söz konusu medyada hemen hemen her gün Yeni İstanbul Havalimanı'nı hedef alan haberler yapılıyor.

Ulaştırma Bakanlığı, daha önceki haberlere olduğu gibi bu iddiayı da yalanladı.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar