"İstanbul Gençlik Fuarı"

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesince bu yıl birincisi düzenlenen "İstanbul Gençlik Fuarı"nda ilk kez öğrenci almaya hazırlanan Sağlık Bilimleri...

Google Haberlere Abone ol
"İstanbul Gençlik Fuarı"

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesince bu yıl birincisi düzenlenen "İstanbul Gençlik Fuarı"nda ilk kez öğrenci almaya hazırlanan Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin açtığı stant büyük ilgi gördü.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda 14 Mayıs Cuma günü başlayan etkinlikte stant kuran Sağlık Bilimleri Üniversitesi, üniversiteli olma yolunda ilerleyen adaylarla buluştu.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte ziyaretçiler tanıtım stantlarını gezerek, üniversiteler hakkında bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, amaçlarının üniversitenin olanaklarını ve imkanlarını adaylara anlatmak, tanıtmak olduğunu belirtti.

Erdöl, "Daha çok bunlardan bahsediyoruz. En önemlisi öğrencilerin bizden beklentilerinin neler olduğunu öğreniyoruz. Üniversite tercih aşamasında hangi faktörlere dikkat edilmeli, biz daha çok bunlar üzerinde odaklanmış durumdayız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar