İstanbul Fatih son dakika silahlı çatışma: Ölenler kim?

İstanbul Fatih son dakika silahlı saldırı haberi... Silahlı bir saldırgan esnaf olan iki kardeşi vurarak öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Fatih son dakika silahlı çatışma: Ölenler

İstanbul'un Fatih ilçesi sınırlarında bulunan Laleli semtinde silahlı saldırı yaşandı.

Saldırıyı gerçekleştiren kişi, kardeş oldukları belirlenen iki esnafa öldürerek kaçtı. Polis kısa süre içerisinde saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.

Fatih'te bir pazarda biber gazı sıkan kişiyle tartışan iki tavukçuluk işletmesi sahibi, akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı.

Çatışmada Beşir K. ve Harun K. hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Fatih'te kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi, öğle saatlerinde Katip Kasım Mahallesi'nde kurulan pazarda etrafa kontrolsüz şekilde biber gazı sıktı. Bölgede tavukçuluk yapan Beşir K. ve Harun K, müşterilerinin rahatsız olduğu gerekçesiyle bu kişiyle tartıştı.

Tartışmanın ardından akşam saatlerinde tekrar olay yerine gelen şüpheli, Beşir K. ve Harun K'ye silahla ateş açtı. Bu kişilerin de silahla karşılık vermesi üzerine çatışma yaşandı. Şüpheli daha sonra olay yerinden kaçtı.

Çatışmada ağır yaralanan Beşir K. ve Harun K. kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybederken, çevredeki 4 kişi de hafif yaralandı.

Şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Yorumlar