İstanbul Ataşehir'de korkutan patlamaya ilişkin ilk açıklama

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen patlama korkuya neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Anadolu yakasında patlama sesi

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde bir çöp konteynerında meydana gelen patlama çevrede paniğe neden oldu

İstanbul Valiliğinden konuyu ilişkin yapılan açıklamada, patlamanın saat 20.00 sıralarında meydana geldiği belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

"Ataşehir ilçemiz Fetih Mahallesi Karaman Çiftlik Yolu Caddesi'ndeki bir çöp konteynerinde mahiyeti henüz tespit edilemeyen bir patlama meydana gelmiştir. Patlama neticesinde konteyner yanında bulunan bir araçta çok küçük çapta hasar oluşmuştur. Olay yerinde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce gerekli güvenlik önlemi alınarak incelemelere başlanmıştır. Ataşehir ilçemize geçmiş olsun dileğimizi sunuyoruz."

Patlamayı duyanlar ise sosyal medyada yorumlarda bulundu. 

İşte o yorumlardan bazıları:

 

Sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf karesi için, "Ataşehir'de bir çöp konteynerinde patlama olduğu" yorumları yapılıyor. Ancak bu bilgi de henüz teyide muhtaç.
Aynı yerden paylaşılan bir başka fotoğraf karesi. Burada da aynı çöp konteynerinin yanında patlama olduğu görülüyor. Patlamada can kaybı ya da yaralanma olmadığı belirtiliyor. Patlamanın el yapımı bir patlayıcıdan kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Patlamanın yaşandığı sokağın üzerinde bulunan vatandaşların olay yerinde toplandığı görülüyor.
Patlamanın Göztepe Sokak'ta meydana geldiği belirtiliyor.

 

Yorumlar