İsrafil Kumbasar Ülkücü grup tarafından dövüldü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli aleyhinde paylaşımlarda bulunan İsrafil Kumbasar bir grup ülkücü tarafından darp edildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan paylaşımlar yapan Avukat İsrafil Kumbasar, gittiği semt pazarında bir grup tarafından darp edildi.

Kumbasar'ı döven kişiler o anları da kameraya çekti.

Öte yandan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay da Kumbasar'ın darp edilmiş halde çekilen resimlerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

Kumbasar'ın darp edildikten sonra sosyal medya üzerinden paylaştığı resmi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay tarafından alıntılanarak, "Bu yakışıklı (!) kim? Şerefsizlik testi pozitif çıkmış diyorlar" mesajıyla paylaşıldı.

Yorumlar

Dr Koray Turgay Yaziklar olsun hepinize bu ülkede söz Hakki yokmu O Bey öyle düsünür fikrini söyler yanlissa Sözle cevap verin Kaba kuvvetle degil herkesin düsünce ve Konsuma hürriyeti yokmu bu memlekette, sana gelince ekrem akcay yasagi o Foto ve maile Karekterini Gösterdin yaziklar olsun sana
Muzaffer ilik devlet Bahçeli sevmeyebilirsin ancak bir de ve büyü hakkında da böyle konuşulmaz ki sen avukatsın insanları savunuyorsun yaptığınla uyuşmuyor abdal avukat
Muzaffer ilik Avukat olmuş adam olamamış adamı sevmeyebilirsin ama böyle konuşmana gerek yok abdal avukat