İsmail Günaçar kimdir? İsmail Günaçar kaç yaşında?

İsmail Günaçar kimdir? İsmail Günaçar kaç yaşında, aslen nereli, şimdi ne yapıyor? sorularının yanıtı yeni kurulan Gelecek Partisi'nin en genç kurucu üyesi hakkındaki bilgileri merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, İsmail Günaçar kimdir?

Google Haberlere Abone ol
İsmail Günaçar kimdir? İsmail Günaçar kaç yaşında?

İsmail Günaçar kimdir? İsmail Günaçar kaç yaşında, aslen nereli, şimdi ne yapıyor? sorularının yanıtı yeni kurulan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi'nin en genç kurucu üyesi hakkındaki bilgileri merak eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, İsmail Günaçar kimdir?

İzmir'de dünyaya gelen İsmail Günaçar aslen Rizeli'dir. Şuan 22 yaşında olduğu bilinen Günaçar, 1997 doğumludur. 

Eski AK Parti milletvekili ve eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni kurduğu Gelecek Partisi'nin en genç kurucu üyelerinden biri olan İsmail Günaçar, ailesiyle 5 yaşındayken ABD'ye yerleşti.

Cincinnati Üniversitesi’nden 17 yaşındayken lisans diploması alan Günaçar, burada başladığı yüksek lisans eğitimini ise 19 yaşındayken tamamladı.

Çalışmadığı zamanlarda laboratuvarda araştırma yapan ve web tasarımı ile uğraşan Günaçar, ileride endokrinoloji ya da radyoloji alanında uzmanlaşmış bir doktor olmak istiyor.

İsmail Günaçar kimdir

Yorumlar