İslam Makhachev Charles Oliveira maçı kim kazandı?

İslam Makhachev - Charles Oliveira maçı kim kazandı, maçı izleme imkanı var mı, maçta kim daha iyiydi soruları boks meraklıları tarafından merakla soruluyor. Maçı izleyemeyenler için final sahnesi haberin altında. Khabib Nurmagomedov'un öğrencisi olan Islam'ın bu akşam ne yapacağı merak ediliyordu.

Google Haberlere Abone ol
İslam Makhachev Charles Oliveira maçı kim kazandı?

İslam Makhachev - Charles Oliveira maçı merakla ve heyecanla takip ediliyordu. Her iki dövüşçünün hayranları günler öncesinden bugünü iple çekmeye başlamıştı. Beklenen gün geldi çattı ve iki dövüşçü kozlarını paylaşmak için ringe çıktı. Peki, maçı kim kazandı, İslam mı Charles mı?

Rus asıllı boksör İslam Makhachev, Brezilyalı boksör Charles Oliveira ile mücadele etmek için ringe çıktı. UFC'nin düzenlediği şampiyona ile kozlarını paylaşan olan iki dövüşçü, ringde tüm hünerlerini sergiledi.

İslam Makhachev Charles Oliveira maçı kim kazandı
İslam Makhachev Charles Oliveira maçı kim kazandı

 

İki farklı stilde dövüşçüyü karşı karşıya getiren İslam Makhachev Charles Oliveira maçı büyük bir heyecanla takip ediliyordu.

İSLAM MAKHACHEV CHARLES OLİVEİRA MAÇI KİM KAZANDI?

Ultimate Fighting Championship’te (UFC) yılın karşılaşması, sadece S Sport Plus’ta ekrana geliyor. UFC’nin en prestijli iki boksörü İslam Makhachev Charles Oliveira karşılaşması 22 Ekim Cumartesi günü saat 21.00’da canlı yayınla S Sport Plus’ta boks severlerle buluşuyor.

İslam Makhachev Charles Oliveira maçı kim kazandı

 

Islam ve Charles'ın maçı henüz devam ediyor. 

Islam, Charles'ı nakavtla yenerek ringden galip ayrıldı. 

Detaylar Ekleniyor...

CHARLES “DO BRONX” OLİVEİRA KİMDİR?

17 Ekim 1989 Sao Paulo, Brezilya Doğumlu UFC Hafif Sıklet Eski Şampiyonudur.

33 Galibiyet, 8 Yenilgi, 0 Beraberlik, 1 Sonuçsuz Maç

42 Maçta 9 Nakavt 21 Submission

UFC Tarihinde En Fazla Bitiriş : 19

UFC Tarihinde Submission İle En Fazla Galibiyet : 16

UFC Hafif Siklette En Fazla Bonus Kazanan Dövüşçü : 18

UFC NEDİR?

Kısa adı UFC olan Ultimate Fighting Championship, 1993 yılının Kasım ayında kurulmuştur. Karma dövüş sanatları olarak bilinir. Merkezi ABD’nin Las Vegas eyaletinin Nevada kentinde yer alır. Organizasyonun sahibi William Morris Endeavor‘dur. Piyasadaki elit olarak tabir edilen dövüş sanatları ustalarının çok büyük bir kısmı mevcut organizasyon içinde mücadele etmektedir.

ISLAM MAKHACHEV - CHARLES OLIVEIRA MAÇI İZLE

Yorumlar