Işıl Reçber kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Işıl Reçber kimdir, nerelidir, kaç yaşında? sorularının yanıtı Kuaförüm Sensin yarışmasının yeni jürisi hakkındaki bilgileri merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Işıl Reçber kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Kuaförüm sensin yarışmasının yeni jüri üyeleri açıklandı.

Show TV ekranlarında hafta içi hergün ekranlara gelen ve her hafta bir ekibin elendiği yerine yeni bir ekibin geldiği Kuaförüm Sensin yarışması yeni sezona hazırlanıyor.

Yeni sezona yeni jrüi üyeleri ile girecek olan Kuaförüm Sensin'in yeni jüri üyelerinden biride Işıl Reçber, olacak.

5 Ekim 1977 tarihinde Gaziantep'te dünyaya gelen Işıl Reçber, gençlik yıllarını Antalya'da ailesiyle birlikte geçirdi. Aslen Gaziantepli olan Reçber, eşi eski kaleci Rüştü Reçber ile Antalya'da tanıştı. Daha sonra dünya evine giren ikili İstanbul'da ikamet etmektedir.

Bir dönem Fenerbahçe Spor Kulübünde top koşturan ve daha sonra Antalyaspor'a geçen kaleci Rüştü Reçber ile bu dönemde tanışan Işıl Reçber'ın mesleği modacılıktır.

Rüştü Reçber ile 1997 yılında hayatını birleştiren çiftin biri kız biri erkek olmak üzere 2 çocuğu bulunmaktadır.

 MODA İLE İLGİLENİYOR

Işıl Reçber, kendi adını taşıdığı bir parfüm markası kurarak modacılıkla birlikte ticaret işine de atıldı. Farklı kategorilerde kendi markalarını kuran Reçber'in kendine özel koleksiyonları da bulunmaktadır. 

Sık sık giydi kıyafetler, saç tasarımı ve makyajlarıyla gazete ve dergilerde yer alan Işıl Reçber aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinin de önde gelen isimlerinden. Birçok dernek ve vakfın faaliyetlerine katkıda bulunan Işıl Reçber'in 8 yıldır düzenli olarak pilates yaptığı biliniyor.

İNSTAGRAM'DA 482 BİN TAKİPÇİSİ VAR

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerin başında gelen Işıl Reçber, İnstagram'ında günlük ve cemiyet hayatından kareler paylaşıyor. Paylaştığı fotoğraf ve videolarla binlerce beğeni toplayan Reçber'in İnstagram'da toplam 482 bin takipçisi bulunuyor.

Yorumlar