İş Yaşamını Renklendiren Ofis Hediyeleri

İş yaşamı, hayatın oldukça geniş bir bölümünü kaplar. İş yerinde geçirilen süreçte pek çok arkadaş ediniriz, onlarla sık sık vakit geçiririz ve özel günlerde onlara hediye alırız.

Google Haberlere Abone ol
İş Yaşamını Renklendiren Ofis Hediyeleri

Fakat resmiyetin hakim olduğu iş dünyasında hediye seçimi her zaman kolay olmayabilir. Bu yüzden hediye alacağınız kişinin zevklerini dikkatlice değerlendirmek ve hediye seçiminde planlı bir şekilde ilerlemek gerekiyor. Hediyenin amacı, sunulduğu kişinin mutlu olması ve bu mutluluğun unutulmaz bir anıya dönüşmesidir. Peki iş arkadaşlarınıza ne tür ofis hediyeleri alabilirsiniz? Sizler için derledik…

Ofis Arkadaşlarınızın Bilinmeyen Yönleri

Hediye seçmek çoğu zaman zor bir iştir fakat eğer karşınızdaki kişiyi çok fazla tanımıyorsanız işiniz biraz daha zorlaşabilir. Bu durumda onların belirgin özelliklerinden faydalanarak kendinize bir yol çizebilirsiniz. Nelerden hoşlandığını ve nelere ihtiyaç duyduğunu belirlemek işinizi oldukça kolaylaştırır. Tercih edeceğiniz hediyenin net bir mesaja sahip olması önemlidir.

Ofis arkadaşınızın hoşuna gidecek hediye seçenekleri arasında pek çok ürün mevcuttur. Unutkanlıktan muzdarip biriyse, ona tv şeklinde bir notluk hediye edebilirsiniz. Böylece kendine kısa hatırlatma notları bırakarak işlerini hem hızlı hem de daha pratik biçimde tamamlayabilir. Projeler onu fazlasıyla yoruyorsa, şık tasarıma sahip bir stres çarkı sayesinde stresini atmasına yardımcı olabilirsiniz. Belki de masasına çok yakışacak özel bir kalemlik seti ile eşyalarının derli toplu ve her an ulaşılabilir olmasına olanak sağlayabilirsiniz.

Hem Eğlenceli Hem de Sıradışı Hediyeler

Kurumsal ofis çalışanları için hediye seçimi yaparken ofis hediyesi kategorisinde pek çok ürün seçeneğine rastlamak mümkün. Hediye alacağınız kişi patronunuz, çalışanınız ya da aynı ofisi paylaştığınız bir arkadaşınız olabilir. Önemli olan onun günlük yaşam içerisinde ön plana çıkan özelliklerini fark edebilmektir. Ofis masalarının vazgeçilmez nesnesi olan denge toplarını tercih edebilirsiniz. Araba tasarımına sahip kağıt ağırlığı hediye ederek arkadaşınızın çalışma masasında yenilikçi bir esinti yaratabilirsiniz. Ofis arkadaşınız projeler üzerinde yoğun bir şekilde çalışırken kahve tüketmeyi seviyorsa, devrilmez mug seçeneklerini tercih ederek onu mutlu edebilirsiniz.

İş yaşamı çoğunlukla kalem, silgi ve dosya gibi gereçlerle çalışmayı gerektirir. Bu ürünler ilk etapta sıradan gibi görünse bile onları farklı kılan kendilerine özel olan tasarımlarıdır. Ofis yaşamınızı renklendirmek için haftalık planların yazılabileceği manyetik bir yazı tahtası alabilirsiniz. Ruj şeklinde kalem seçeneğini değerlendirerek hediyenize esprili bir hava katabilirsiniz. Tüm bunlara ve çok daha fazlasına www.qtoo.com.tr dünyasının geniş ürün yelpazesinden ulaşabilirsiniz!

Yorumlar