İş Bankası Karakum Şubesi açıldı

İş Bankası KKTC'nin Karakum Şubesi açıldı

Google Haberlere Abone ol
İş Bankası Karakum Şubesi açıldı

Türkiye İş Bankası'nın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) Çarşı Girne Şubesi, Karakum'daki yeni hizmet binasında Karakum Şubesi olarak hizmet vermeye başladı.

Yeni hizmet binasının açılış töreni, İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı İzlem Erdem ve KKTC Müdürü Serhan Akşahin'in katılımıyla gerçekleştirildi.

İzlem Erdem yaptığı konuşmada, İş Bankası'nın KKTC'de 67 yıldır faaliyet gösterdiğini vurguladı. Ekonomik olarak önemli bir potansiyel barındıran Doğu Akdeniz havzasındaki ülkelerin ticaret ve enerji koridoru üzerinde bulunan Kıbrıs'ın, lojistik ve stratejik açıdan kritik bir konumu bulunduğunu söyleyen Erdem, Kıbrıs'ın bu yönüyle özellikle ticaret açısından bölgenin en cazip ekonomi merkezlerinden biri haline gelebileceğine dikkati çekti.

Erdem, şunları kaydetti:

"İş Bankası, Kıbrıs'ta özel ve kamu dahil ilk şube açan Türkiye bankasıdır. Adada günümüzde en yaygın şube ağına sahip bankalardan biriyiz. Burada faaliyete geçtiğimizden bu yana ihtiyaç duyulan alanlardaki yatırım kredileri ve diğer bankacılık hizmetleriyle her zaman Kıbrıs halkının, tüccarının, girişimcisinin, üreticisinin yanında olduk. Kıbrıs'ta ticaretin ve ekonominin gelişmesine katkıda bulunduk. Karakum Şubesi ile de KKTC'lilere hızlı, kaliteli ve yaygın şekilde müşteri odaklı bir anlayışla hizmet sunmaya devam edeceğiz."

KKTC'de 14 şubelik geniş bir hizmet ağıyla faaliyet gösteren İş Bankası, her alandaki girişimci, yatırımcı, üretici ve bireylere yönelik bankacılık hizmetlerini ve finansal çözümlerini sunmaya devam ediyor.

Yorumlar