Irkçı terör saldırısından kurtuldu Müslüman oldu

Almanya'nın Hessen eyaletine bağlı Hanau şehrinde meydana gelen terör saldırısından kurtulan Kamerunlu Mienneman İslam'ı seçerek Müslüman oldu.

Google Haberlere Abone ol
Irkçı terör saldırısından kurtuldu Müslüman oldu

Almanya'nın Hessen eyaletine bağlı Hanau kentindeki terör saldırısının ardından saldırıdan sağ kurtulan Kamerunlu Mienneman İslam'ı seçti. Hanau İslam Cemiyetinde cuma namazına katılan Mienneman, namaz sonrası Müslüman oldu. Kamerun asıllı Mienneman, saldırganın kurşunu bittiği için hayatta kaldığını söyledi.

Daha önce ilgi duyduğu için İslam diniyle ilgili yeterince bilgisi olduğunu belirten ve boks antrenörü olan Mienneman, Arena Kafe'de ırkçı saldırganın saldırısı sonucu yaşamını yitiren arkadaşlarıyla birlikte yemek yerken saldırıya uğradıklarını, arkadaşlarının ise gözlerinin önünde yaşamını yitirdiğini söyledi.

KATİLİN KURŞUNU BİTİNCE HAYATTA KALDI

Sıranın kendisine geldiğini ancak saldırganın kurşunu bittiği için ölmediğini anlatan Mienneman, olayın etkisinden çıkamadığını ifade ederek gözyaşlarına hakim olamadı.

Bu olaydan sonra Müslüman olmaya karar verdiğini dile getiren Bilal Pieter Mienneman, Hanau İslam Cemiyetinde cuma namazı sonrası kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu.

Yorumlar