İrfan Değirmenci evli mi, eşi, annesi kim, kimdir, neden kavuldu?

İrfan Değirmenci evli mi, eşi, annesi kim, kimdir, neden kavuldu, Kanal D veya FOX TV ile yolları neden ayrıldı soruları bu aralar merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
İrfan Değirmenci evli mi, eşi, annesi kim, kimdir?

İrfan Değirmenci evli mi, eşi, annesi kim, kimdir, şu anda hangi kanalda, saat kaçta çıkıyor, neden kavuldu, Kanal D veya FOX TV ile yolları neden ayrıldı soruları bu aralar merakla soruluyor.

İRFAN DEĞİRMENCİ HALK TV'DE NEDEN YOK?

Şu anda CHP'nin yayın organı olarak bilinen Halk TV'de akşam haberlerini sunan İrfan Değirmenci daha önce Kanal D'de sabah haberlerini sunuyordu.

Burada haber sunarken hükümet aleyhine aleni faalileyetlerde bulunmak ve terör örgütünün paçavralarını haber saatinde ekrana aleni şekilde taşıyarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretlere aracı olmak nedeniyle eleştirilmişti. 

İrfan Değirmenci, Halk TV'deki görevini milletvekili aday adaylığı için bıraktığını açıkladı.

Birkaç güne Halk Tv'de bayrağı bir başka meslektaşıma devredeceğim. Size hiç yalan söylememiş olmanın iç huzuruyla kendimi sizlerin ellerine, oylarına emanet edeceğim. Türkiye İşçi Partisi milletvekili adayıyım dostlar.

 

 

 

İrfan Değirmenci evli mi, eşi, annesi kim, kimdir, neden kavuldu? 

DOĞAN MEDYADAN NEDEN KOVULMUŞTU?

En son 2017 yılı referandumunda açıkça taraf tutarak vatandaşları "hayır" oyu vermeye çağırınca Doğan Medya'daki görevinden alınarak kovuldu. 

Değirmenci öncesinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren HDP ve PKK pankartlarını ekrana getirdiği gerekçesiyle "hakaretten" yargılanıyordu. Ancak bu davadan beraat etmişti. Peki, İrfan Değirmenci evli mi, eşi, annesi kim, kimdir, neden kavuldu?

İrfan Değirmenci 3 Kasım 1977 tarihinde Ankara'da doğdu. 

Babası Kumluca, Antalyalı, Annesi Afyonkarahisarlıdır.

TED Ankara Koleji'nde ortaokul ve liseyi okudu.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirdi. Mesleğe 1996 yılında Ostim TV'de başladı.

Siyaset Meydanı programında yaptığı konuşmadan sonra Ali Kırca tarafından stajyer olarak çağırıldı. ATV'de staj yaptı. 22 Ekim 1999 tarihinde Ali Kırca ekibiyle birlikte atv'ye geçti. Bundan sonra genellikle siyaset haberleri yapılan Ankara'da yaşam haberleri yapmaya başladı.

2001 yılında Star TV'ye, 2003'te CNN Türk'e ve 2005'te Kanal D'ye geçti. 2007'de FOX'da İrfan Değirmenci ile Çalar Saat'i sunmaya başladı ve üç yıl bu kanalda kaldı. 2010-2017 yıllarında ise Kanal D'de İrfan Değirmenci ile Günaydın'ı sundu.

Şubat 2017'de Kanal D işine son verdi. Bunun gerekçesini kimi çevreler ve Değirmenci, Twitter üzerinden anayasa değişikliği referandumunda 'hayır' oyu vereceğini açıklaması olarak gösterdi.

Eylül - Aralık 2018 tarihleri arasında YouTube kanalı Babala TV'de İrfanı Hür adıyla program yaptı.

Şu anda Halk TV'de İrfan Değirmenci ile Halk Ana Haber Bültenini sunmaktadır. Babasının adı Kemal Değirmenci, annesinin adı Ülkü Değirmenci, ablasının adı Şule Ertürk'tür. 

Henüz evlenmediği için İrfan Değirmenci'nin eşi yok.

REFERANDUMDAKİ AÇIKLAMALARI NEDENİYLE KOVULMUŞTU

16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum öncesi Kanal D'nin Haber Dairesi'nde önemli bir gelişme yaşandı. Kanalda uzun yıllardır sabah haberlerini sunan İrfan Değirmenci referandum öncesinde Doğan Yayın Grubu'nun "tarafsızlık ilkesini" ihal ettiği gerekçesiyle kovuldu.

Konuyla ilgli Kanal D'nin internet sitesinden şu açıklama yapıldı; "Doğan Yayın Grubu olarak “tarafsızlık” en temel ilkemizdir. Yayın İlkeleri’mizi, uluslararası yayıncılık anlayışını dikkatle inceleyerek ve kendi tecrübelerimizi değerlendirerek oluşturduk. Yayınlarımızı yıllardır bu İlkeler ışığında sürdürüyoruz ve bundan sonra da aynı hassasiyetle sürdürmeye kararlıyız. Bağımsız bir yayın kuruluşu olarak varoluşumuzun en büyük dayanağı budur. Arkadaşlarımızdan en öncelikli beklentimiz, kamuoyunda tartışılan konularda taraf tutar şekilde davranmaktan kaçınmaları. Bu ilkemiz, ekrandaki yayınlarımız kadar, çalışanlarımızın sosyal medya paylaşımlarını da kapsıyor. Sosyal medya konusundaki hassasiyetimizi defalarca dile getirdik, bütün arkadaşlarımızla paylaştık. Arkadaşımız İrfan Değirmenci, sosyal medyada, 10 Şubat tarihinde yazdığı mesajlarla, açıkça kamuoyu gündeminde tartışılan bir konuda taraf olmuştur. Bu nedenle kendisiyle iş akdimizi sonlandırıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


 

Yorumlar