İrem Derici Atakan neden ayrıldı? Ünlü isimlerin ayrılık nedeni belli oldu

Ünlü şarkıcı İrem Derici ve eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan, 8 aylık ilişkilerini sonlandırdı. Derici, ayrılığın nedenlerini sosyal medya üzerinden açıkladı. Takipçileri uzun zamandır, "Neden ayrıldılar" sorusunun cevabını arıyordu.

Google Haberlere Abone ol
İrem Derici ve Atakan Işıktutan'ın Yolları Ayrıldı

İrem Derici Atakan neden ayrıldı sorusu magazin dünyasının bu aralar cevap aradığı sorular oldu.

İREM DERİCİ ATAKAN NEDEN AYRILDI?

Ünlü şarkıcı İrem Derici ve Atakan Işıktutan'ın 8 aylık ilişkisi sona erdi. Çift, sosyal medyadan yaptıkları duyuru ile ayrılıklarını kamuoyuna açıkladı.

"Birbirimize Vakit Ayıramaz Olduk"

İrem Derici, ayrılığın gerekçelerini şu sözlerle ifade etti: "Haberler girmeye başladı, biz baştan konuşalım da kimse komplo teorilerine girmesin. 8 ay muhteşem bir şey yaşadık Atakan’la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı. Ama korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına. Bana hiç yaşamadığım bir sevgi yaşattığın için sana çok teşekkür ederim, iyi gününde de kötü gününde de ilk arayacağın insan benim bunu unutma tanıdığım en beyefendi adam" şeklinde konuştu.

irem derici atakan neden ayrıldı

MASTERCHEF'TE YILDIZI PARLAYAN ATAKAN TEKTAŞ

MasterChef Türkiye'de dikkatleri üzerine çeken Atakan Tektaş, kariyerine ve MasterChef yarışmasındaki durumuna dair merak edilen detayları içeriyor.

28 yaşındaki Atakan Tektaş, İstanbul Rumelihisarı'nda aşçı olarak görev yapmakta. Mesleğe çırak olarak başlayan Tektaş, 11 yıl boyunca yemek sektöründe kariyerini sürdürüyor. Ailesinde kendisiyle birlikte iki kardeş olan Atakan, sosyal medya üzerinde de aktif. Instagram'da @tektas.atakan kullanıcı adıyla bulunan Atakan'ın, 3.420 takipçisi var.

Atakan Tektaş, MasterChef Türkiye'de ana kadroya girmek için mücadelesini sürdürüyor. 16 kişilik ana kadroya girebilecek mi sorusu, Tektaş'ın sergilediği performansla yakında yanıt bulacak. MasterChef 2021 yarışmasının önemli adaylarından biri olan Atakan, yetenekleri ve azmiyle dikkat çekiyor.

İREM DERİCİ KİMDİR?

İrem Derici'nin müzik kariyeri, eğitim geçmişi ve albümleri hakkında detaylı bilgiler, Türk pop müziğinin sevilen isminin yolculuğunu aydınlatıyor.

21 Mart 1987'de doğan İrem Derici, Sinop Boyabat kökenlidir. Annesi Jade Ediz, babası ise Hulusi Derici'dir. Cemre adında bir kardeşi olan Derici, müziğe dört yaşında org çalarak başlamıştır. Ünlü şarkıcı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Piyano bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünü tamamlamış ve yurt dışında Pazarlama İletişimi alanında yüksek lisans yapmıştır.

İrem derici atakan kimdir neden ayrıldı

İrem Derici'nin şarkıcılık kariyeri, 'O Ses Türkiye' yarışmasına katılmasıyla ivme kazandı. 2012 yılında yayımladığı ‘Bensiz Yapamazsın’ single'ı ile müzik dünyasına adım atan Derici, 2014'te ‘Kalbimin Tek Sahibine’ ile büyük başarı elde etti.

İrem Derici'nin albüm ve şarkıları ise şöyle sıralanıyor:

2012: Bensiz Yapamazsın (Single)
2013: Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı (Single)
2013: İki (Maxi Single)
2014: Neredesin Sen (Single)
2014: Kalbimin Tek Sahibine (Single)
2014: Üç (Maxi Single)
2016: Dantel
2018: Sabıka Kaydı
2019: Mest Of

Yorumlar