iPhone SE 2'nin görselleri sızdı

Apple’ın iPhone 5 kasası üzerine inşa ettiği iPhone SE’nin ikincisine ait bir görsel sızdırıldı. Cihazın arka panelinde cam kullanılması dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
iPhone SE 2'nin görselleri sızdı

Apple’ın yeni uygun fiyatlı telefonu iPhone SE 2’ye ait olduğu iddia edilen fotoğraflar Weibo’da paylaşıldı. Hem ilk nesil iPhone SE’den hem de yeni iPhone 8’den izler taşıyan cihazın iPhone SE 2 olduğundan şüphe ediliyor.

Sızan görsellerdeki cihaz ile birinci nesil iPhone SE arasındaki benzerliklere bakılırsa gerçek bir cihaz olma ihtimali yüksek. Ayrıca arka panelin cam olması, daha önce ortaya çıkan kablosuz şarj desteği söylentilerini de doğruluyor. Ancak Apple’ın sadece daha iyi bir tasarım için cam arka panel kullanma ihtimali de söz konusu.

Cihazla ilgili en enteresan ayrıntı ise 3.5 mm’lik bir kulaklık girişinin olması. Apple, iPhone 7 ile beraber kulaklık girişini akıllı telefonlarından kaldırmıştı ve şirketin yeni modellerinde böyle bir kulaklık girişi olması beklenmiyordu. Bu nedenle fotoğrafları ortaya çıkan cihazın gerçek olmama ihtimalinden bahsediliyor.

Söylentilere göre Apple, iPhone SE 2’yi düşük maliyetli olması için A11 Bionic işlemci yerine A10 Fusion işlemciyle üretecek. 2 GB RAM’i olması beklenen akıllı telefon, 32 GB ve 128 GB dahili depolama alanı sunacak.

Yorumlar