iPhone 14 Pro Max Türkiye fiyatı ne kadar?

iPhone 14 Pro Max akılıl cep telefonu Türkiye'de kaç liraya satılıyor, maksimum ve minimum fiyat aralığı nedir soruları bu aralar merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
iPhone 14 Pro Max Türkiye fiyatı ne kadar?

iPhone 14 Pro Max Türkiye fiyatı ne kadar oldu, yapılan zamlarla birlikte Apple markasına ait akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar oldu? 

Türkiye'de satışı yapılan Apple markasının iPhone modeli akıllı cep telefonlarının fiyatları dolar kurunun değişmesiyle birlikte sık sık değişiyor.

ABD, Almanya ve diğer Avrupa ülkelerine göre Türkiye'de biraz daha fazla pahalı olan Appple ürünlerinin son fiyat listesini sizler için araştırdık. 

Apple'ın şu anda en çok fiyatı merak edilen modelleri arasında iPhone 14 Pro Max Türkiye fiyatı yer alıyor.

iPHONE 14 PRO MAX TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

iPhone 14 şu anda Türkiye kendi mağazasında 30 bin 999 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

iPhone 14 Pro Max Türkiye fiyatı ne kadar?
iPhone 14 Pro Max Türkiye fiyatı ne kadar?

 

iPhone 14 Pro Türkiye fiyatı ise şu anda 39 bin 999 liradan başlıyor.

iPhone 14 Pro ile iPhone 14 Pro Max Türkiye'de aynı fiyata satılıyor. Yani ikisi de 39 bin 999 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Fiyatları Apple'ın kendi mağazalarındaki fiyatlardır.

Türkiye'de bazı marketler ve teknoloji mağazaları düzenledikleri kampanyalarla bazen bu ürünleri daha ucuz fiyata satabiliyor.

Örneğin bazı teknoloji mağazaları veya normal süper marketler kampanyalar kapsamında iPhone 14 Pro telefonunu kısıtlı sayıda olmak kaydıyla 30 bin liradan hatta bazen 20 bin liradan satışa çıkarabiliyor. Bu nedenle bazı mağazaların önünde arada haberlere konu olabilecek kuyruk görüntüleri meydana geliyor.

 

Yorumlar