iPhone 12 ile ilgili ilk video yayınlandı

Çıkışı merakla beklenen iPhone 12 ile ilgili ilk konsept tasarım videosu yayınlandı.

Akıllı telefon dünyasının dev şirketi Apple, iPhone 12 ailesi konusunda ser verip sır vermiyor. Telefonların tanıtım gününe az bir zaman kala sızıntılar da giderek artıyor ve bu da bizleri heyecanlandırmaya yetiyor. Hatta şu günlerde iPhone 12 için hazırlanmış olan bir konsept tasarım videosu da çok sayıda kişi tarafından izleniyor. Bugüne kadar ortaya çıkan iddialardan yola çıkılarak hazırlan bu konsept tasarım videosu, gerçekçiliği ile de ön plana çıkmayı başarıyor. Video heyecanımızı da adeta doruğa çıkartıyor.

Şimdiye dek gelen sızıntılar bizlere 5G bağlantı teknolojisine sahip ilk iPhone modelleri ile karşılaşacağımızın müjdesini veriyor. Apple A14 Bionic yonga setinden gücünü alacak olan ailenin üyeleri, kutusundan iOS 14 işletim sistemi ile çıkacak. Ayrıca cihazlar son teknoloji OLED ekranlara sahip olarak satışa sunulacak. Bu ekranların büyüklükleri modelden modele farklılık gösterirken, düz iPhone 12 modelinin 5.4 inçlik bir ekrana sahip olacağı düşünülüyor.

Bu arada telefonların her ne kadar Eylül ayında tanıtılacağını varsaysak da kötü bir sürpriz olma ihtimali de bulunuyor. Zira Apple tedarikçilerinin bu yöndeki açıklamaları daha birkaç hafta önce gündemi meşgul etmiş ve kafalarda soru işaretlerine neden olmuştu. Bakalım iPhone 12 ailesi her zamanki tarihinde mi tanıtılacak yoksa tanıtım tarihi ertelenecek mi? Hep birlikte bekleyip göreceğiz.