İpek Açar kimdir Alper Kömürcü ile çocuk sahibi oldular

İpek Açar Kayahan'ı kaybettikten sonra hayatını birleştirdiği Alper Kömürcü ile uzun yıllardır bekledikleri bebeklerini nihayet kavuştular. İkili bebek sahibi olamayacaklarını düşünerek evlat edinme kararı almışlardı.

Google Haberlere Abone ol
İpek Açar kimdir Alper Kömürcü ile çocuk sahibi

İpek Açar, sanat dünyasında önemli bir yere sahip olan ve 2015 yılında kaybettiğimiz usta sanatçı Kayahan'ın ardından yaşamına Alper Kömürcü ile devam etmiş ve çift, bebek sevinci ile yeni bir mutluluk yaşamıştır. İpek Açar, 47 yaşında, 14 Aralık'ta Muğla Bodrum'da bir erkek bebek dünyaya getirerek 23 yıl sonra tekrar anne olmanın sevincini yaşamıştır.

İPEK AÇAR KİMDİR?

1976 yılında Ankara'da dünyaya gelen İpek Açar, müzikle ilgilenmeye 5 yaşında başlamış, 11 yaşındayken bir müzik yarışmasında birincilik ödülü kazanmıştır. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Açar, Berklee College Of Music'ten Professionel Certificate almıştır. 1995 yılından itibaren Kayahan'ın albümlerinde yardımcı prodüktörlük ve vokalistlik yapmış, 1999 yılında Kayahan ile evlenmiştir. Çiftin Aslı Gönül adında bir kız çocuğu bulunmaktadır.

MÜZİK KARİYERİ VE İLK ALBÜM

İpek Açar, müzik kariyerine çeşitli tekliler ve 2003 yılında çıkardığı ‘’Kayahan Şarkıları’’ albümü ile devam etmiştir. Çalışmalarını ses sanatçısı, besteci ve söz yazarı olarak sürdüren Açar, Kayahan'ın vefatından sonra da sanat hayatına aktif olarak devam etmektedir.

BEBEK SEVİNCİ VE EVLAT EDİNME SÜRECİ

Açar ve eşi Alper Kömürcü, evlat edinmek için Çocuk Esirgeme Kurumu'na başvuruda bulunmuşlar, ancak sürpriz bir şekilde İpek Açar'ın hamile olduğunu öğrenmişlerdir. Çift, bebeklerinin doğumu ile birlikte evlat edinme başvurularını geri çekme kararı almış, bu kararla başka bir ailenin evlat edinme sürecinde sıra atlamasını sağlayacaklarını belirtmişlerdir.

Açar, bebekleri Ömer'in doğumuyla ilgili Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Canımız Ömer'imiz hoş geldin ailemize. Dualarınız için, bizimle sevindiğiniz için Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederiz," ifadelerini kullanmıştır.

İpek Açar

Yorumlar