iOS 12 ile kullanıcıları yenir bir işletim sistemi bekliyor

Apple’ın yeni işletim sistemi olan iOS 12 ile birlikte Apple kullanıcılarını yepyeni bir işletim sistemi bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
iOS 12 ile kullanıcıları yenir bir işletim sistemi bekliyor

ABD’li teknoloji devi Apple’ın hazırlıklarını tamamladığı yeni işletim sistemi iOS 12’nin konsept görüntüleri ortaya çıktı.

iOS News And More tarafından Behance platformu üzerinden paylaşılan konsept, tamamen yenilenmiş bir şekilde Apple hayranlarını büyülemeyi başarıyor. Yenilikçi ve performans odaklı yeni bir ara yüze sahip iOS 12 konsepti kullanıcılarına sunduğu ekstra kullanım kolaylığı ile dikkatleri toplamayı başardı.

Özellikle ana kilit ekranındaki değişiklikte uygulama isimlerinin kaldırıldığı görünüyor. Kamera kaydırma hareketinin de değiştiği gözlerden kaçmıyor. Buna ek olarak uygulamaları güvenlik atına alabilmek için Face ID ve Touch ID seçeneklerini kullanıma sokan yeni işletim sistemi, daha güvenli bir cihaz kullanım sunmuş oluyor. Ses çubuğunda yapılan tasarımsal değişiklik ise eleştirilere maruz kalan çentik sorununu adeta ortadan kaldırıyor. Kullanıcılara sunduğu Misafir Modu ise acil durumlar ve gizliliğiniz için oldukça işlevsel bir hal alıyor.


App bar adında yeni eklenen uygulama çubuğu ise iPhone’lar da sık kullanılan uygulamalara kolay erişim imkanı sağlıyor. iPad’teki Dock özelliği iPhone’lara uygulanmış. Son olarak da eklenen Karanlık Mod da cihazlara oldukça şık bir görünüm katmış.


Yorumlar