İnsan Vakfı, Suriyeli muhacirler için kurban kesecek

- Vakfa bağışlanacak kurbanlar, Afrikalı yoksullar, Suriyeli muhacirler ve Türkiye'deki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak

Google Haberlere Abone ol
İnsan Vakfı, Suriyeli muhacirler için kurban kesecek

İSTANBUL (AA) - İnsan Vakfı, Kurban Bayramı'nda hayırseverler tarafından bağışlanacak kurbanları, Afrikalı yoksullar, İnsan Vakfı Azez Çadır Kenti’ndeki dul ve yetimler, Suriyeli muhacirler ve Türkiye’deki ihtiyaç sahibi öğrenciler için kesecek.

İnsan Vakfı Genel Başkanı Sinan Aktaş, yaptığı açıklamada, vakıflarının 1992 yılından beri aralıksız faaliyet gösterdiğini belirterek, binlerce öğrenciye burs, öğrenci evi, kitap ve kırtasiye gibi yardımlarda bulunulduğunu aktardı.

Vakıf olarak Suriye'nin Azez kentinden sadece korunmasız kadın ve çocukların barındığı bir çadır kent kurduklarına dikkati çeken Aktaş, şunları kaydetti:

"Bu yıl Türkiye, Afrika ve Sri Lanka'da kurban kesimi yapacağız. Kurban kesim bedelimiz, Türkiye için 720, Afrika içinse 390 liradır. Türkiye’de ve Afrika’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hayırseverlerin kurban bağışlarını bekliyoruz. Hayırseverler www.insanvakfi.org.tr ve 0212 534 41 61 numaralı telefonumuzdan ayrıntılı bilgi alabilir ve bağış yapabilirler."

Yorumlar