İnnova’nın çözümünü Ooredoo da tercih etti

-Türk Telekom iştiraki İnnova, geliştirdiği dünya standartlarındaki bilişim çözümleri ile Türkiye’de olduğu gibi uluslararası pazarlardaki etkinliğini de artırıyor

Google Haberlere Abone ol
İnnova’nın çözümünü Ooredoo da tercih etti

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom’un bilgi teknolojileri çözümleri sağlayıcısı İnnova, sunduğu ürünlerle uluslararası müşteri portföyünü genişletmeye ve Türkiye’nin teknoloji ihracatına katkıda bulunmaya devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom iştiraki İnnova, geliştirdiği dünya standartlarındaki bilişim çözümleri ile Türkiye’de olduğu gibi uluslararası pazarlardaki etkinliğini de artırıyor.

Cezayir’in önde gelen mobil operatörlerinden Ooredoo, yaklaşık 12,5 milyon abonesine kişiselleştirilmiş ödül ve teklifler sunmak için İnnova’nın PayFlex Loyalty Suite sadakat çözümünü tercih etti. Ooredoo, İnnova’nın PayFlex Loyalty Suite çözümü ile farklı segmentlerdeki abonelerine çeşitli avantajlar sunarak müşteri memnuniyetini ve sadakatini önemli ölçüde artırdı.

Doğru hedeflemeli ödüllendirme sistemi sayesinde kârlılığını artırmak isteyen Ooredoo, PayFlex Loyalty Suite çözümü sayesinde farklı müşteri segmentleri için sadakat uygulamaları sunmaya başladı.

İnnova’nın Ooredoo’ya sunduğu çözüm kapsamında üyelik süreleri, aylık düzenli ödemeler gibi parametrelere göre tüm kurumsal ve bireysel abonelerin segmentasyonu yapıldı. İkinci aşamada ise her segmente yönelik, otomatik ödüllendirme süreçlerini geliştirildi.

Projenin analiz ve tasarım aşamasından itibaren tüm geliştirme, test ve uygulama aşamalarında yer alan İnnova, Ooredoo’nun kullanmakta olduğu CRM programının da dahil olduğu 10 farklı sistemin entegrasyonunu başarıyla gerçekleştirdi.

Projenin devreye alınmasıyla, Ooredoo’nun hizmetlerine ve sadakat programlarına olan ilgide önemli bir artış sağlandı. Ooredoo, İnnova’nın PayFlex Loyalty Suite çözümü ile müşterilerini daha yakından tanıma fırsatına, daha kolay ve odaklı bir ödüllendirme programına kavuştu. Ooredoo bu sayede, kurumlar ile yapılan anlaşmalar aracılığı ile müşterilerine ulaşımdan seyahat, eğlence, sigortacılık ve sağlık hizmetlerine kadar farklı sektörlerde özel hazırlanmış ödül ve indirimler sunabiliyor.

İnnova, PayFlex Loyalty Suite’i farklı sektörlerdeki şirketlerin, hizmet sağlayıcı kurumların ve alışveriş merkezlerinin müşteri bağlılığını ve satışlarını artırmak için geliştirdi. PayFlex Loyalty Suite, sadakat yönetimi çözümü, esnek ve modüler yapısı, dinamik tanımlama seçenekleri ile ihtiyaç duyulan tüm sadakat işlemlerinin hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmesini sağlıyor.

PayFlex Loyalty Suite, bankacılık ve perakende başta olmak üzere şirketlerin müşteri profillerine, stratejik hedef ve beklentilerine uygun sadakat sistemlerinin tasarlanabilmesine imkan veriyor.

Yorumlar