İngiliz komutanlardan Marmaris’e ziyaret

- NATO Daimi Deniz Görev Grubu (SNMG-2) görevlisi İngiltere Deniz Kuvvetleri bağlısı HMS Ocean Gemisi Komutanı ve İngiltere Deniz Ataşesi Marmaris Belediyesini ziyaret etti - HMS Ocean Gemisi Komutanı Albay Pedre: - "Marmaris ziyaretimize 800 kişi ile geldik. Gelecekte Marmaris’in tanıtım elçisi olacaklar"

Google Haberlere Abone ol
İngiliz komutanlardan Marmaris’e ziyaret

MUĞLA (AA) - "Doğu Akdeniz-2017 Davet Tatbikatı" için Marmaris’te bulunan İngiltere Deniz Kuvvetleri bağlısı HMS Ocean Gemisi Komutanı Albay Robert Pedre ve İngiltere Deniz Ataşesi Yarbay Bryan Hunt, Marmaris Belediyesine nezaket ziyaretinde bulundu.

HMS Ocean Gemisi Komutanı Albay Robert Pedre, ziyarette yaptığı konuşmada, Marmaris’e üçüncü ziyareti olduğunu, böyle güzel bir yerde bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Gemisinde sekiz yüz askeri personelin bulunduğunu belirten Pedre, "Marmaris ziyaretimize 800 kişi ile geldik. Onlar da burayı çok beğendi ve sıcak ev sahipliği onları etkiledi. Gelecekte Marmaris’in tanıtım elçisi olacaklar. Havalar çok güzel çok başarılı bir tatbikat geçireceğimize inanıyorum. Türk Deniz Kuvvetleri ile ortaklaşa yapacağımız tatbikatın çok başarılı olacağını bekliyorum. " dedi.

Marmaris Belediye Başkan Vekili İsmet Kamil Öner de ilçelerinde dost ülkelerin komutanlarını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ve Marmaris’e en çok İngiliz turistlerin geldiğini dile getirdi.

İngiliz dostunun çok olduğunu vurgulayan Öner, Marmaris’te yerleşik 2 bin İngiliz vatandaşının yaşadığını belirtti.

Öner, NATO Daimi Deniz Görev Grubu (SNMG-2) görevlisi İngiltere Deniz Kuvvetleri bağlısı HMS Ocean Gemisi Komutanı Albay Robert Pedre, İngiltere Deniz Ataşesi Yarbay Bryan Hunt, SNMG-2 emir subayı Yüzbaşı Sam Wicks’e ziyaretin anısına hediye verdi.

Yorumlar