İnek güderken EBA'dan ders çalışan Ayşenur'a Bakandan mesaj

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, EBA'dan derslerini dinlerken bir taraftan da inek güden Ayşenur'a mesaj yolladı. Bakan'ın sosyal medya üzerinden paylaştığı mesaj çok sayıda beğeni aldı.

Google Haberlere Abone ol
İnek güderken EBA'dan ders çalışan Ayşenur'a

Koronavirüs salgını nedeniyle derslerini online olarak takip eden Ayşenur, bir yandan da inek güttü. O ana ilişkin görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Ben de köyde bir yandan inek güder, bir yandan kitap okurdum demek isterdim. Ama bizde inek vardı, kitap yoktu." ifadelerini kullandı.

Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin çevrimiçi derslerini yakından takip eden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, gülümseten anıları sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.

Koronavirüs salgını sürecinde hem uzaktan eğitimine devam eden, hem de ineklerini güden Ayşenur’a Bakan Selçuk, sosyal medya hesabından şu sözlerle seslendi:

“Sevgili Ayşenur… Ben de köyde bir yandan inek güder, bir yandan kitap okurdum demek isterdim. Ama bizde inek vardı, kitap yoktu. Siz şanslısınız uzaktan eğitim alabiliyorsunuz demeyeceğim. Bu ve daha fazlası zaten bizim görevimiz, sizin hakkınız. Fakat biz çok şanslıyız ki senin gibi öğrencilerimiz var. Annene, babana, kardeşlerine selamlar.”

Ziya Selçuk

Yorumlar