İnci Tanelei Hilmi kimdir? İnci Taneleri Hilmi adı nedir?

İnci Taneleri Hilmi kimdir, gerçek adı nedir, kim oynuyor soruları merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
İnci Tanelei Hilmi kimdir? İnci Taneleri Hilmi adı

Kanal D'nin yeni dizisi "İnci Taneleri"nin yayımlanan ilk kareleri ve fragmanları, dizi severlerin ilgisini çekti. Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünde oynadığı dizinin, insanları birbirine bağlayan ince detayları konu alan hikayesi dikkat çekiyor. Peki, dizideki Hilmi karakteri kimdir ve gerçekte kim tarafından canlandırılıyor?

İNCİ TANELERİ HİLMİ KİMDİR?

"İnci Taneleri" dizisi, Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de Azem Yücedağ karakterine hayat verdiği bir yapım. Dilber ve Azem arasındaki samimi ve şefkat dolu anların yanı sıra, Azem'in çocuklarına duyduğu özlemi ve hayallerini konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler yer alıyor.

İNCİ TANELERİ'NDEKİ HİLMİ KARAKTERİ

"İnci Taneleri" dizisinde Hilmi karakteri, Kubilay Aka tarafından canlandırılıyor. Kubilay Aka, Cihan karakterine hayat veren yetenekli bir oyuncu olarak biliniyor.

KUBİLAY AKA KİMDİR?

1995 doğumlu Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi bölümünden mezun oldu. Kariyerine havaalanında çalışarak başlayan Aka, menajeri Ufuk Ergin ile tanışmasının ardından oyunculuk yolunda ilerlemeye karar verdi. Oyunculuk eğitimi de alan Aka, "Vatanım Sensin" dizisinde Ali Kemal, "Çukur" dizisinde Celasun karakterleriyle tanındı. Ayrıca "Aşk Bu Mu?", "Aşk 101", "Cam Tavanlar" ve "Oğlum" gibi projelerde de rol aldı.

Özetle, "İnci Taneleri" dizisindeki Hilmi karakteri, Kubilay Aka tarafından canlandırılan önemli bir rol. Aka, genç yaşına rağmen başarılı oyunculuğu ve seçkin projelerdeki performansıyla dikkat çekiyor. "İnci Taneleri" ise, insanların hayatlarını dokuyan hikayeleriyle izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yorumlar